Wide leg παντελόνι + ψηλοτάκουνα: Ο κλασικός συνδυασμός φέτος ανανεώνεται

Ναταλία Κατσακιώρη
Wide leg παντελόνι + ψηλοτάκουνα: Ο κλασικός συνδυασμός φέτος ανανεώνεται
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Chic και sexy, είναι ο συνδυασμός που θα βάλεις και στο γραφείο αλλά και στο ποτό σου.

Τα multifunctional σύνολα, δηλαδή όλα αυτά που μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε με πολλούς τρόπους και σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις, κρύβουν για μένα προσωπικά και όλη τη μαγεία του styling, αλλά και τις προσωπικής αισθητικής κάθε γυναίκας. Γιατί το να ξυπνήσεις το πρωί και να φορέσεις ένα outfit, με το οποίο θα πας και τη βόλτα σου μετά την εργασία σου, θα πας για shopping, για φαγητό, σε μία έκθεση ή σινεμά, ακόμη και έναν απλό περίπατο στην πόλη, είναι κάπως δύσκολο αλλά και ταυτόχρονα απαραίτητο στις μέρες μας.

WIDELEGPANTS_highheels-(10).jpg

Γιατί ποιος έχει το χρόνο να επιστρέψει στο σπίτι ανάμεσα στη μέρα του και να αλλάξει το outfit του; Νομίζω ελάχιστες από εμάς έχουν ατή την πολυτέλεια, αφού οι περισσότερες κυκλοφορούμε με κάποια key items μέσα στη τσάντα μας προκειμένου να κάνουμε μια γρήγορη αλλαγή ή να φρεσκάρουμε το make up και τα μαλλιά μας.

WIDELEGPANTS_highheels-(6).jpg

Ένας πολύ επίκαιρος συνδυασμός, που έρχεται να προστεθεί στα all day super stylish looks είναι το combo wide leg παντελόνι και ψηλοτάκουνα παπούτσια. Και θα μου πεις αυτό είναι πολύ γενικό, και θα έχεις φυσικά δίκιο. Πάμε να το κάνουμε μαζί πιο ειδικό.

Τα 4 new entries του φθινοπώρου που ξεχωρίσαμε στο street style του Παρισιού

WIDELEGPANTS_highheels-(3).jpg

Wide leg παντελόνι + ψηλοτάκουνα: Πώς θα το φορέσουμε το φθινόπωρο;

Τα fashion weeks είναι μια πολύ απαιτητική συνθήκη για όλους τους ανθρώπους που τα παρακολουθούνε. Άσε για λίγο την εικόνα των μεγάλων stars που εμφανίζονται μόνο σε κάποια μεγάλα shows και κάθονται στο front row. Πίστεψέ με ότι κρύβεται πάρα πολύ δουλειά πίσω από όλους αυτούς τους editors και τους content creators που βλέπουμε στις street style φωτογραφίες που φθάνουν στα χέρια μας, για αυτό και τα δικά τους looks είναι αυτά που πρέπει να ακολουθήσεις στο δικό σου city life.

WIDELEGPANTS_highheels-(9).jpg

Tα wide leg παντελόνια συνδυασμένα με ψηλοτάκουνα ήταν ένας από τους αγαπημένους συνδυασμούς του Σεπτεμβρίου και έχουμε κάποια combos-κλειδιά, όπως είναι τα cargo παντελόνια με τις pointed γόβες, τα φαρδιά τζιν με ψηλοτάκουνα mules, αλλά και τα office puddle pants με ankle boots. Παρακάτω τα καλύτερα street style looks για να πάρεις έμπνευση.