Οδηγός αγοράς: Τα πιο λαμπερά και stylish φορέματα αν είσαι καλεσμένη σε χειμερινό γάμο

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα πιο λαμπερά και stylish φορέματα αν είσαι καλεσμένη σε χειμερινό γάμο

Γιατί ένας ρομαντικός φθινοπωρινός γάμος είναι πάντα στο πρόγραμμα.

Η σεζόν των χειμερινών γάμων έχει ξεκινήσει για τα καλά. Και θα μου πεις εδώ δεν τελείωσαν ακόμη οι καλοκαιρινοί γάμοι στην Ελλάδα. Και, όμως, παρόλο που η χώρα μας γενικά έχει μεγάλη καλοκαιρινή σεζόν και φημίζεται για τους γάμους της στο ηλιοβασίλεμα στα νησιά, ώρα τελευταία είναι πολλά τα ζευγάρια που επιλέγουν να κάνουν το γάμο τους μέσα στο χειμώνα. Προσωπικά θεωρώ πολύ πιο ρομαντικό και ατμοσφαιρικό έναν γάμο μέσα στο φθινόπωρο με όλα αυτά τα υπέροχα χρώμα της φύσης, αλλά και μέσα στο χειμώνα, γιατί θα κάνει την απόλυτη ανατροπή στο θέμα στολισμού και location.

winter-wedding-(7).jpg

Όλα αυτά βέβαια, αφορούν τα ζευγάρια που πολύ καλά κάνουν και κανονίζουν το γάμο τους μέσα στον Οκτώβριο, Νοέμβριο ή και Δεκέμβριο. Το θέμα για εμάς τους υπόλοιπους που είμαστε καλεσμένοι, είναι φυσικά το τι θα φορέσουμε. Γιατί, όπως ξέρουμε, στην Ελλάδα δεν συνηθίζουμε να δίνουμε dress code σε τέτοιες περιστάσεις, οπότε ο καθένας βάζει λίγο-πολύ ότι θέλει. Να σου πω σε αυτό το σημείο ότι φυσικά και θα ντυθείς με ένα fall/winter look αλλά μην περάσεις στο κομμάτι του x-mas dressing από τώρα. Ένα stylish φόρεμα με πολυτελές ύφασμα και ιδιαίτερη γραμμή είναι εξαιρετικό σε κάθε περίπτωση, όπου και να γίνει η τελετή.

winter-wedding-(4).jpg

Η Τζένη Θεωνά έχει ένα αγαπημένο χρώμα για το φθινόπωρο και κάνει τη μεγάλη ανατροπή

winter-wedding-(6).jpg

Ας ξεκινήσουμε από την πρώτη και πιο αγαπημένη μας επιλογή, το βελούδο. Είναι ένα ύφασμα που μοιάζει πολυτελές no matter what, ενώ επίσης κυκλοφορεί πλέον σε πάρα πολλά χρώματα. Το κυπαρισσί, το μπλε, το φούξια και το grey είναι οι πιο επίκαιρες αποχρώσεις που θα βρει κανείς το βελούδο σε φορέματα φέτος. Επίσης, έχουμε πάντα την επιλογή του little black dress, αλλά αν θες να κάνεις την ανατροπή πόνταρε στο πιο επίκαιρο βραδινό χρώμα του φθινοπώρου, που είναι το κόκκινο. Το έντονο κόκκινο σε ένα mini ή και maxi φόρεμα θα κλέψει τις εντυπώσεις. Υπάρχει πάντα και η εναλλακτική ενός slip dress με ωραίο σατέν ύφασμα για τις λάτρεις του minimal chic.

winter-wedding-(1).jpg

Editor's choices: