Οδηγός αγοράς: Οι 10 καλύτερες καμπαρντίνες του φετινού φθινοπώρου -Και δεν είναι μόνο μπεζ

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Οι 10 καλύτερες καμπαρντίνες του φετινού φθινοπώρου -Και δεν είναι μόνο μπεζ

Το κλασικό πανωφόρι φέτος επιστρέφει ανανεωμένο. 

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί μας αρέσουν τόσο πολύ τα staples; Γιατί δηλαδή θέλουμε να φοράμε πάντα αυτά τα ίδια safe items της ντουλάπας μας, τα οποία θεωρούμε -και είναι- διαχρονικά; Προσωπικά θα έχεις καταλάβει αν διαβάζεις αυτή τη στήλη ότι πιστεύω πολύ στη δύναμη που έχει η μόδα στην ψυχολογία μας. Η μία μπορεί να αλλάξει την άλλη και το αντίστροφο. Οπότε τα staples και όλα τα basics είναι σαν να γυρνάμε σπίτι μας με έναν τρόπο. Σαν να φοράς κάτι πολύ αγαπημένο σου, που νιώθεις άνετα και πάντα ασφαλής μέσα σε αυτό. Γιατί αρκετά συμβαίνουν εκεί έξω για να έχουμε στρες και για τα φθινοπωρινά μας looks.

Paris-str-S24-0057.jpg

Aνάμεσα σε αυτά τα διαχρονικά και αγαπημένα πανωφόρια, είναι και οι καμπαρντίνες μας. Και είναι ένα item που κρύβει μέσα του και ένα οξύμωρο κομμάτι, γιατί από τη μία έχουμε μπροστά μας μία γραμμή αυστηρή, office και ανδρόγυνη και από την άλλη την έχουμε συνδυάσει την καμπαρντίνα μας με τις ανάλαφρες βόλτες του φθινοπώρου και τα weekends στην εξοχή. Ότι και αν σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς τη λέξη καμπαρντίνα, ένα είναι το σίγουρο. Ότι θα μπει στη wish list του μήνα με τα καλύτερα πανωφόρια της σεζόν.

Paris-str-S24-0423.jpg

Γιατί εκτός από την all time classic μπεζ καμπαρντίνα, που ίσως έχεις στη συλλογή σου, φέτος θα δεις πολλά ακόμη σχέδια στα αγαπημένα μας brands. Αρχικά, οι νέες αποχρώσεις είναι πιο ενδιαφέρουσες από ποτέ με το μπλε, το μαύρο, το olive αλλά και τα pastels να κυριαρχούν. Κάνε την ανατροπή και δοκίμασε μια lilac καμπαρντίνα στα μέσα του φθινοπώρου. Φυσικά θα υπάρχει πάντα και το sexy δέρμα αλλά και το ανατρεπτικό vinyl, αν ψάχνεις για ένα πανωφόρι που θα αξιοποιήσεις και μέσα στα κρύα του χειμώνα.

Φόρεμα + μπότες: Οι πρώτοι συνδυασμοί που αξίζει να δοκιμάσεις τον Οκτώβριο είναι εδώ

Paris-str-S24-0410.jpg

Εμείς κάναμε την απαραίτητη έρευνα αγοράς και ανακαλύψαμε τις καλύτερες καμπαρντίνες που αξίζουν μια θέση στη ντουλάπα σου.

Editor's choices: