Comfort comes first! Oι 6 super άνετες εναλλακτικές που θα αντικαταστήσουν τις φόρμες μας

Ναταλία Κατσακιώρη
Comfort comes first! Oι 6 super άνετες εναλλακτικές που θα αντικαταστήσουν τις φόρμες μας
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Και αντίο φόρμες!

Θυμάσαι πριν κάποια χρόνια ένα περίεργο (και κατά τη γνώμη μου φρικτό!) trend που είχε κυριαρχήσει στους δρόμους της πόλης με τα αθλητικά κολάν του γυμναστηρίου να γίνονται μία ακόμη εναλλακτική στο casual chic style μας; Ε, αμέσως μετά από αυτό ακολούθησαν οι αθλητικές μας φόρμες. Αν και αυτό είναι ένα micro trend πολύ πιο λογικό αφενός γιατί κατά τη διάρκεια του Covid και της καραντίνας είχαμε γεμίσει τη ντουλάπα μας με sweatpants και αντίστοιχα σετάκια, και αφετέρου γιατί οι φόρμες είναι πολύ πιο stylish από ένα αθλητικό, colorful κολάν.

outfitideas_comfort-(8).jpg

Γενικά, θεωρώ ότι οι φόρμες μπορούν να φορεθούν με έναν κομψό τρόπο, αν κάπιος το έχει πολύ με το styling, αλλά είναι τόσα πολλά τα casual chic items της φετινής σεζόν, που σιγά-σιγά θα πρέπει να πεις αντίο στις φόρμες σου! Και κάπου εδώ θα ξεκινήσει το πραγματικό debate: από τη μία οι φανατικές των sweatpants και από την άλλη οι υπέρμαχες του κομψού καθημερινού ντυσίματος.

Το λαμπερό party dress των 70s και 80s θα πρωταγωνιστήσει και στις βραδινές εμφανίσεις του χειμώνα

https://www.instagram.com/p/CtjtbuzoiPt/

Ξεκινώντας να μιλήσουμε για τις ιδανικές εναλλακτικές, που θα αντικαταστήσουν τις φόρμες μας, να σου πω ότι δεν μιλάμε μόνο για παντελόνια, αλλά και για άνετες φούστες και θηλυκά φορέματα, που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Η cargo, maxi φούστα είναι η πρώτη και μία από τις δικές μου αγαπημένες επιλογές, γιατί έχει αυτή τη street επιρροή από τα 00s, ενώ επίσης μπορεί να φορεθεί με όλα τα παπούτσια σου, από μπότες μέχρι sneakers. Το ίδιο ισχύει και για το φαρδύ, baggy parachute παντελόνι, που το είδαμε παντού πέρυσι, οπότε θα το αξιοποιήσουμε και φέτος. Σε βαμβακερό ή nylon ύφασμα, ότι και αν έχεις επιλέξει, συνδύασέ το με ένα στενό, ελαστικό τοπάκι για extra πόντους στυλ.

outfitideas_comfort-(7).jpg

Φυσικά, δεν έχουμε παραλείψει το τζιν παντελόνι μας σε wide leg γραμμή, ούτε το αθάνατο, μαύρο, βαμβακερό κολάν αλλά φορεμένο σύμφωνα με τη chic αισθητική που μας έδειξε στο catwalk o Maximilian Davis για τον οίκο Ferragamo. Στην gallery όλα τα looks αναλυτικά.

6 τέλειες ιδέες για τα πιο άνετα καθημερινά σύνολα: