Η maxi φούστα είναι η πιο άνετη εναλλακτική στα παντελόνια μας -6 σχέδια για να δοκιμάσεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Η maxi φούστα είναι η πιο άνετη εναλλακτική στα παντελόνια μας -6 σχέδια για να δοκιμάσεις
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Φούστα ή παντελόνι; Η maxi φούστα θα πείσει φετος και τις πιο απαιτητικές fashionistas.

Οι φούστες είναι η αλήθεια ότι κυριαρχούν τις τελευταίες σεζόν στην κορυφή των τάσεων μετά το χαμό που έγινε με τα micro mini της Miu Miu. Έκτοτε δεν υπάρχει εκδοχή της που να μην έχουμε δει στα catwalks και κατά συνέπεια στους δρόμους της πόλης, αλλά νομίζω ότι τίποτα δεν ήταν αρκετό για να κάνει τις pants lovers να αφήσουν τα αγαπημένα τους παντελόνια στην άκρη. Ως μία εξ αυτών θα σου πω ότι η σιγουριά και η άνεση ενός παντελονιού δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο.

Ειδικά, όταν ο καιρός κρυώνει και θέλεις προφανώς να έχεις καλυμμένα τα πόδια σου και να είσαι ζεστή κατά τη διάρκεια της μέρας. Προσωπικά έχω αφήσει προ πολλού πίσω μου το «μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος» και δεν θα φορούσα τίποτα άβολο ή μη πρακτικό μέσα στη μέρα μου. Ωστόσο φέτος οι τάσεις φρόντισαν να μην μείνει καμία μας παραπονεμένη και κάπως έτσι έχουμε να σου προτείνουμε την πιο stylish εναλλακτική στα παντελόνια σου, τη maxi φούστα.

maxi-skirt-(5).jpg

Βρήκαμε το polished κοστούμι της Μαρίας Ηλιάκη -Eίναι η low budget επιλογή που χρειάζεσαι

Ξέρω πως όταν ακούς τη λέξη maxi, αυτόματα πάει το μυαλό σε κάτι επίσημο και βραδινό. Guess what; Δεν ισχύει κάτι τέτοιο φυσικά και η απόδειξη είναι όλα αυτά τα υπέροχα casual καθημερινά looks, που είδαμε στο street style των fashion weeks. Η maxi φούστα έγινε πρωταγωνιστής σε κομψά, effortless σύνολα, άνετα και ζεστέα, πράγμα που αποδεικνύει ότι μπορεί άνετα να αντικαταστήσει ακόμη και ένα wide leg παντελόνι στην πράξη.

maxi-skirt-(10).jpg

Αν θέλεις να εντυπωσιάσεις μπορείς να το κάνεις όπως πάντα μέσω του styling. Οι maxi φούστες σε ίσια γραμμή ταιριάζουν τέλεια με τις μπότες μας και με τα maxi πανωφόρια, όπως ένα ελαφρύ παλτό που έχεις για το φθινόπωρο αλλά και με τα leather jackets με όγκο, σε 80s και 70s γραμμή. Παρακάτω έχουμε βρει για σένα τις έξι maxi φούστες που είναι super άνετες και stylish και θα σε κάνουν να πεις αντίο παντελόνι!

Oι 6 maxi φούστες που θα βάλουμε το χειμώνα: