Καλεσμένη σε γάμο τον Νοέμβριο; Τα pre-Christmas σύνολα που θα φορέσεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Καλεσμένη σε γάμο τον Νοέμβριο; Τα pre-Christmas σύνολα που θα φορέσεις
Photo Credit: Mattia Arioli/launchmetrics.com/spotlight

Η πιο καλοντυμένη καλεσμένη θα είσαι εσύ!

Οι γάμοι μέσα στο χειμώνα δεν είναι πια και τόσο σπάνιοι στη χώρα μας, αφού με τον όλο χαμό που γίνεται το καλοκαίρι, δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που επιλέγουν να κάνουν τον γάμο τους τον Νοέμβριο. Ο συγκεκριμένος μήνας είναι κατά τη γνώμη μου ιδανικός για έναν elegant, winter γάμο, γιατί από τη μία βρισκόμαστε σε χειμερινή διάθεση και έχουμε ξεκινήσει τα pre-Christmas looks μας, χωρίς όμως να είναι και μέσα στις γιορτές, που σίγουρα κανείς δεν θα το προτιμούσε.

wedding-quest_november-(4).jpg

Είσαι, λοιπόν, και εσύ καλεσμένη σε έναν γάμο μέσα στο μήνα και αναρωτιέσει τι να βάλεις; Το dress code ενός χειμερινού γάμου θα πρέπει να ξέρεις ότι είναι ίσως και πιο ενδιαφέρον κατά περίπτωση ακόμη και από έναν ανοιχτό, καλοκαιρινό γάμο δίπλα στη θάλασσα, ειδικά αν είσαι μια γυναίκα που αγαπά τα εντυπωσιακά, extravagant looks. Γιατί είμαστε μια ανάσα πριν τον μήνα των γιορτών και γιατί ακόμη και τα βραδινά looks του χειμώνα έχουν αυτή την υπέροχη πολυτέλεια που λείπει από τα καλοκαίρια μας.

Η 6η σεζόν του Crown έκανε πρεμιέρα και η Elizabeth Debicki φόρεσε το δικό της revenge dress

wedding-quest_november-(3).jpg

Οι επιλογές που έχεις είναι πραγματικά πάρα πολλές, ξεκινώντας από τα ιδιαίτερα, glamorous υλικά και υφάσματα, όπως είναι οι παγιέτες, το βελούδο, τα φτερά που τα είδαμε φέτος σε πολλές συλλογές, ακόμη και οι δαντέλες. Υπάρχουν, όμως, και κάποιες statement προτάσεις, τις οποίες θα σου αναλύσω παρακάτω για το 2023/2024.

Milano-str-S24-1327.jpg

Ξεκινάμε φυσικά με το little red dress, μιας και το κόκκινο είναι το χρώμα της σεζόν που θα το βλέπεις παντού γύρω σου. Συνεχίζουμε με τις διαφάνειες, που αν και είναι σίγουρα μια φανταστική επιλογή και σε φόρεμα αλλά και σε φούστα, μπορούν εύκολα να ξεφύγουν από το πλαίσιο και να γίνουν too much sexy. Προσοχή, λοιπόν, στο styling και στο πόσο δέρμα θα αποκαλύψεις κάθε φορά. Μία πιο chic εμφάνιση με skirt suit μπορεί να γίνει εξίσου ενδιαφέρουσα με ένα ιδιαίτερο καλσόν και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Ακολουθούν οι εφτά προτάσεις μας για σένα.

6+1 looks για να είσαι η πιο καλοντυμένη παρουσία της βραδιάς: