Μαύρα μποτάκια: Οι 5 τάσεις που θα δεις στο χειμερινό street style

Ναταλία Κατσακιώρη
Μαύρα μποτάκια: Οι 5 τάσεις που θα δεις στο χειμερινό street style

Γιατί τα μαύρα μας μποτάκια είναι πάντα μια safe επιλογή.

Χειμώνας και χειμερινό στυλ χωρίς μποτάκια γίνεται; Ε, δεν γίνεται! Και ειδικά χωρίς ένα ζευγάρι ενημερωμένα, μαύρα μποτάκια σε ένα σχέδιο που θα μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα αγαπημένα μας outfits και να μας δώσει ένα touch ανανέωσης.

black_booties-(7).jpg

Τα catwalks μας έδωσαν όπως πάντα την πρώτη έμπνευση, αλλά το street style είναι αυτό που μας έκανε να δούμε τα αγαπημένα σχέδια των fashion lovers και αυτά που αξίζουν μια θέση στη ντουλάπα μας. Ακολουθούν οι πέντε επικρατέστερες τάσεις.

black_booties-(16).jpg

Βρήκαμε το γιορτινό πουκάμισο της Τζένης Θεωνά - Θα σε βάλει σε sparkly χριστουγεννιάτικη διάθεση

black_booties-(11).jpg

Οι πέντε τάσεις στα μποτάκια του χειμώνα:

Combat boots: Από το πιο κλασικά πλέον σχέδια που έχουμε όλες στη ντουλάπα μας. Είναι εύκολα και μπορείς να τα φορέσεις και με φούστες αλλά και με παντελόνια. Γενικά απέφυγε τις monster σόλες που φορούσαμε πριν δύο χρόνια και επενδύστε σε ένα διαχρονικό ζευγάρι με rubber πάτο.

black_booties-(8).jpg

Μποτάκια κάλτσα: Αυτό το σχέδιο ενσωματώνει τη μεγάλη τάση των πλεκτών και στα παπούτσια. Γενικά τα knitwears είναι πάντα ευπρόσδεκτα το χειμώνα και μετά τη FW23 συλλογή του οίκου Bottega Veneta που αποθέωσε τη συγκεκριμένη εκδοχή των ankle boots είδαμε και πάλι με άλλο μάτι τα μποτάκια που είναι ιδανικά για τα βραδινά, sexy looks μας και όχι μόνο.

black_booties-(1).jpg

Buckle fever: Όλα ξεκίνησαν και πάλι από τη Miu Miu. Τα biker μποτάκια και οι μπότες της με τις μεγάλες αγκράφες είναι ένα από τα πιο viral ζευγάρια της χρονιάς. Οπότε όπως ήταν φυσικό, είδαμε το συγκεκριμένο trend και σε άλλα αγαπημένα μας brands. Τα συγκεκριμένα μποτάκια είναι πολύ cool και έχουν από μόνα τους μία rock διάθεση που πολύ μας αρέσει.

black_booties-(9).jpg

It's all about the heel: Τα περίεργα και περίτεχνα παπούτσια κάνουν το κάθε τι λίγο πιο spicy. Γενικά τα ιδιαίτερα τακούνια έχουν γίνει μεγάλη τάση, είτε μιλάμε για ένα μεταλλικό τακούνι με κάποιο μονόγραμμα ενός brand (βλέπε YSL), είτε για ένα άνετο kitten heel τακούνι που θα σε βάλει σε 60s mood.

black_booties-(4).jpg

Classic military: Μην ξεχνάμε βέβαια και τις σταθερές μας. Τα αρβυλάκια μας με τα μαύρα κορδόνια και το μαύρο πάτο είναι η λύση στην οποία θα ανατρέχουμε κάθε φορά που δεν θέλουμε να κουραστούμε και να ασχοληθούμε με το κομμάτι του styling. Value for money αγορά!

black_booties-(5).jpg