Οδηγός αγοράς: Τα απόλυτα party dresses των γιορτών -Λαμπερά και sexy

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα απόλυτα party dresses των γιορτών -Λαμπερά και sexy

Προλαβαίνεις ακόμα να κάνεις τις αγορές σου λίγο πριν το ρεβεγιόν.

Δεν μου αρέσει να επιβεβαιώνω τα κλισέ για τις γυναίκες, αλλά στο κομμάτι του ντυσίματος νομίζω ότι οι περισσότεροι έχουν δίκιο όταν λένε ότι είμαστε της τελευταίας στιγμής. Προσωπικά είμαι από τους πιο οργανωτικούς και τους πιο τελειομανείς ανθρώπους που μπορείς να γνωρίσεις. Και όμως όταν μιλάμε για τα outfits που θα χρειαστεί να δημιουργήσω για μία ιδιαίτερη περίσταση, τότε η αργοπορία χτυπάει κόκκινο. Έχω καταλήξει έτσι πολλές φορές με δανεικά αξεσουάρ για παράδειγμα ή κάποιο πανωφόρι φίλης για τη βραδιά του ρεβεγιόν.

party_dresses-(6).jpg

Γιατί -ναι, το ξέρω ότι θα σε απογοητεύσω- αν έχεις να πας κάπου συγκεκριμένα στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, σίγουρα θα το ξέρεις από πριν και σίγουρα θα ξέρεις και το dress code. Οπότε δικαιολογίες τέρμα, ήρθε η στιγμή να οργανωθείς και λίγες μέρες πριν τη μεγάλη βραδιά και την αλλαγή του έτους να κάνεις τις αγορές σου. Τι πιο όμορφο, θηλυκό και glam από ένα party dress;

party_dresses-(2).jpg

Τα party dresses αποτελούν σχολή στο γυναικείο ντύσιμο και για τις φετινές γιορτές έχεις έναν ακόμη καλό λόγο να βάλεις ένα νέο item στη συλλογή σου. Ότι τα evening dresses είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και αυτό σου δίνει αμέτρητες επιλογές εκεί έξω για να επιλέξεις ένα φόρεμα που να ταιριάζει στο στυλ και τη δική σου ιδιαίτερη προσωπική αισθητική. Και πρέπει πρώτα να ξεκινήσεις από το μήκος. Maxi, midi ή μήπως mini; Σίγουρα το μακρύ φόρεμα είναι πιο εντυπωσιακό, ωστόσο θα σου πρότεινα να τολμήσεις και μία εμφάνιση με κοντό φόρεμα και ένα sparkly, ιδιαίτερο καλσόν.

party_dresses-(1).jpg

Το βελούδο, οι παγιέτες, οι λεπτομέρειες με φτερά και όλα τα εντυπωσιακά αξεσουάρ που είναι συνήθως στα musts των γιορτινών ρούχων εξακολουθούν να μας απασχολούν φυσικά και φέτος. Κάνε, όμως, τη διαφορά και πόνταρε σε ένα κομψό μονόχρωμο φόρεμα με ιδιαίτερο shape και bold απόχρωση που θα κλέψει τις εντυπώσεις της βραδιάς.

Editor's choices: