Τα 5 staples που δεν πρέπει να λείπουν από τη γιορτινή capsule γκαρνταρόμπα σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 5 staples που δεν πρέπει να λείπουν από τη γιορτινή capsule γκαρνταρόμπα σου
Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Είναι τα πέντε πράγματα που θα φορέσεις στο repeat στις γιορτές.

Μέσα στις γιορτές μας πιάνει πάντα αυτή η μανία της υπερβολής. Να φορέσουμε κάτι πιο extra, πιο μεγάλο, πιο bold, πιο εντυπωσιακό. Σήμερα όμως έρχομαι να σου πω ότι ακόμη και στη festive γκαρνταρόμπα μας υπάρχουν κάποια staples, κάποια βασικά κομμάτια δηλαδή, στα οποία αξίζει να επενδύσεις. Γιατί είναι αυτά που θα αξιοποιείς κάθε χρόνο στην περίοδο των Χριστουγέννων, δημιουργώντας έτσι μια festive capsule γκαρνταρόμπα.

festive_staples-(6).jpg

Και όμως τα γιορτινά μας looks αποτελούν από μόνα τους ένα είδος capsule wardrobe ακόμη και αν δεν το καταλαβαίνουμε ή και αν δεν έχουμε αναλογιστεί ότι κάθε χρόνο φοράμε πάνω- κάτω τα ίδια με μικρές updated πινελιές. Πριν βγεις λοιπόν για ψώνια εμείς σου έχουμε έναν μικρό οδηγό με τα απόλυτα staples που δεν πρέπει να λείπουν από τα looks του Δεκέμβρη. Οπότε αν θέλεις να δώσεις ένα μέρος του budget σου τώρα, είναι καλύτερα να επενδύσεις σε κάτι αντίστοιχα διαχρονικό και glam.

festive_staples-(4).jpg

Αυτό είναι το statement χρώμα που θα έχουν τα party shoes των γιορτών

Tα 5 staples των γιορτών.

Total black

Ένα ολόμαυρο look είναι απαραίτητο για τη χριστουγεννιάτικη συλλογή σου. Είτε είναι ένα μικρό μαύρο φόρεμα, είτε ένα μαύρο κοστούμι, είτε μια ολόσωμη φόρμα. Φρόντισε για την καλή εφαρμογή του και την ποιότητα φυσικά, ενώ αν έχει και κάποιο άλλο detail, τόσο το καλύτερο.

festive_staples-(5).jpg

Platformed πέδιλα

Ένα ζευγάρι βραδινά παπούτσια είναι απαραίτητα για τις γιορτές. Φρόντισε λοιπόν να αποκτήσεις ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα platformed πέδιλα με χοντρό σταθερό τακούνι και φαρδιά λουριά, γιατί πίστεψέ με αυτά είναι και τα πιο άνετα και εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα των Χριστουγέννων. Διάλεξε ένα χρώμα passe par tout.

festive_staples-(7).jpg

Lingerie dress

Είναι πλέον must της βραδινής ντουλάπας μίας γυναίκας και μπορείς να το φορέσεις και μέσα στις γιορτές μαζί με ένα ωραίο maxi πανωφόρι και ένα ζευγάρι μπότες ή strappy σανδάλια.

festive_staples-(3).jpg

Statement πανωφόρι

Γούνα, παλτό, καμπαρντίνα ή jacket είναι δική σου επιλογή. Υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια στην αγορά που θα ανταποκριθούν στο στυλ και την προσωπική σου αισθητική. Εγώ θα σου πω εδώ να τολμήσεις και να βρεις ένα ωραίο item με χρώμα.

festive_staples-(2).jpg

Edgy κοστούμι

Ένα βραδινό κοστούμι δημιουργεί από μόνο του τρία διαφορετικά looks αν το χωρίσεις και κάνεις αντίστοιχους συνδυασμούς. Το βελούδο ή ένα total sparkly look με παγιέτες είναι ότι καλύτερο μπορείς να φορέσεις.

festive_staples-(8).jpg