Οδηγός αγοράς: Τα key items που θα χτίσουν τη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα είναι τώρα σε έκπτωση

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα key items που θα χτίσουν τη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα είναι τώρα σε έκπτωση
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Δέκα στοιχεία κλειδί του χειμερινού μας στυλ.

Όταν στη μόδα αναφερόμαστε στα key items,μιλάμε κυρίως για κάποια αγαπημένα μας staples, που πρέπει να έχει η κάθε γυναίκα στη ντουλάπα της. Και αυτό γιατί εξυπηρετούν έναν πολύ απλό -αλλά σημαντικό- σκοπό. Ξεκλειδώνουν τη διαδικασία του styling και βρίσκουν λύσεις εκεί που εμείς μπορεί να βλέπουμε μόνο πρόβλημα. Γι αυτό ακριβώς και τα χαρακτηρίζουμε ως key items, δηλαδή κομμάτια κλειδί. Όπως έχουμε πει εξάλλου πολλές φορές σημασία δεν έχει μόνο το να επενδύουμε σε μια ενημερωμένη γκαρνταρόμπα, αλλά να ξέρουμε πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα ήδη υπάρχοντα items της συλλογής μας.

key_items-(5).jpg

Το mix and match είναι η βασική τεχνική του styling, που πρέπει κάθε γυναίκα να γνωρίζει και να εκμεταλλεύεται καθημερινά και μαζί έχουμε μιλήσει πολλές φορές για την όλη διαδικασία του να βάζεις στο ίδιο σύνολο ετερόκλητα στοιχεία, τα οποία με έναν μαγικό τρόπο τελικά καταλήγουν σε ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Οπότε τώρα που διανύουμε τον πρώτο μήνα των χειμερινών εκπτώσεων καλό θα ήταν να διαμορφώσουμε την shopping list μας ανάλογα, ώστε να κάνουμε τις σωστές επιλογές και να επενδύσουμε σε key items, τα οποία θα μας είναι εξαιρερικά χρήσιμα σχεδόν όλο το χρόνο, σε κάθε εποχή.

key_items-(6).jpg

Office siren: Tο στυλ που θα φορέσουμε στο γραφείο το 2024 είναι μια ωδή σε όλα τα hot girls

Τώρα, λοιπόν, θα δώσουμε προτεραιότητα στα winter key items, με βάση τις τάσεις που επικρατούν ήδη αλλά και τα trends που θα μας απασχολήσουν μέσα στο 2024. Ξεκινάμε με τα αξεσουάρ όπως ένα ζευγάρι χοντρές κάλτσες σε statement απόχρωση και ένα χοντρό κασκόλ από μαλλί, το αγαπημένο item της Gen Z που θα φορεθεί πάνω από όλα μας τα winter πανωφόρια.

Συνεχίζουμε με ένα διαχρονικό μπουφάν, το παρκά, το οποίο όμως το είδαμε πρόσφατα στην SS24 συλλογή του οίκου Prada και αξίζει σίγουρα να μπει από τώρα στη ντουλάπα σου, πριν αρχίσεις να το βλέπεις παντού. Ακολουθούν τα κλασικά πλεκτά, tops ή φορέματα, αλλά και μια μεγάλη shoulder bag παντός καιρού. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις όλα τα key items του φετινού χειμώνα.

key_items-(3).jpg

Editor's choices: