Η Ζέτα Μακρυπούλια ποντάρει και πάλι στο τζιν για το 2024 -Το denim on denim σύνολο με φούστα

Η Ζέτα Μακρυπούλια ποντάρει και πάλι στο τζιν για το 2024 -Το denim on denim σύνολο με φούστα

Είναι ένα σύνολο για όλες τις ώρες.

Η Ζέτα Μακρυπούλια πέρασε φέτος λίγο πιο ιδιαίτερες γιορτές, έχοντας αποφασίσει όπως είπε και στους followers της στο Instagram να υποδεχτεί το 2024 με την αγαπημένη της εποχή, aka το καλοκαίρι, σε έναν εξωτικό προορισμό. Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ ήταν απλώς υπέροχες, με τις χρυσές αμμουδιές και την exotic θάλασσα να πρωταγωνιστούν. Η ίδια η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια πόζαρε χαλαρή και άβαφη όπως της αρέσει με μαγιό, σαγιονάρες και καφτάνια, πολύ μακριά από τα όσα ζούσαμε εμείς εδώ και μας μετέφερε σε έναν τελείως άλλο πλανήτη. Αυτόν του καλοκαιριού και την ανεμελιάς.

https://www.instagram.com/p/C2H5fn4oTy_/

Η επιστροφή τη βρήκε φυσικά στην ομάδα της εδώ πίσω στην Αθήνα και την επιτυχημένη της εκπομπή, το Ρουκ Ζουκ, που συνεχίζει και φέτος την πορεία του στον ΑΝΤ1. Οι τηλεθεατές αγαπούν πολύ αυτή τη συνήθεια και συνεχίζουν να επιβραβεύουν την εκπομπή με την ψήφο εμπιστοσύνης τους. Και τι είναι το πρώτο πράγμα που κάναμε όλοι όταν επιστρέψαμε από τις διακοπές στη δουλειά μας; Κόψαμε φυσικά πίτα! Η κοπή της πίτας έγινε με το χέρι της Ζέτας στο Ρουκ Ζουκ και η ίδια μοιράστηκε μαζί μας φωτογραφίες από τη μέρα. Το denim on denim σύνολό της έκλεψε τα βλέμματα.

H Kristin Davis κάνει unboxing στην πρόσκληση για το show του Jacquemus -Και γίνεται εννοείται viral

Το σύνολο της Ζέτας με τζιν φούστα είναι το inspo που έψαχνες.

Η Ζέτα έκανε, λοιπόν, ένα πολύ όμορφο και casual chic look με τζιν πουκάμισο, ένα item που φοράει πολύ συχνά και το προτιμάει γενικότερα τόσο στην προσωπική της ζωή, όσο και στα outfits της εκπομπής της. Από κάτω φόρεσε μια mini επίσης τζιν φούστα, που είχε όμως ένα πολύ ιδιαίτερο σχέδιο, με χιαστί κούμπωμα σε στυλ φάκελο. Δυστυχώς, δεν ξέρουμε τι παπούτσια έβαλε η Ζέτα από κάτω, αλλά μπορούμε να φανταστούμε ότι το συνδύασε είτε με ένα ζευγάρι loafers, είτε με μπότες, είτε ακόμη και με sneakers.

Tα αξεσουάρ της ήταν διακριτικά, το ίδιο και το beauty look της με ανέμελα μαλλιά και διακριτικό μακιγιάζ που έκανε matching με την casual αισθητική του όλου outfit.

zeta-makrypoulia-(7).jpg
https://www.instagram.com/p/C2IBvhxIRrO/