Έξι cool σύνολα με τζιν παντελόνι και πουλόβερ για να ξεκινήσεις χαλαρά την εβδομάδα σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Έξι cool σύνολα με τζιν παντελόνι και πουλόβερ για να ξεκινήσεις χαλαρά την εβδομάδα σου

Γιατί όταν είμαστε χαλαρές είμαστε ακόμη πιο ωραίες. 

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ταύτιση από τα memes που βλέπουμε κάθε Δευτέρα πρωί, που προσπαθούν να περιγράψουν το τι θα πει Δευτέρα και η όλη διάθεση που μας καταβάλει μόλις ξυπνήσουμε και πρέπει να ξεκινήσουμε άλλη μια εβδομάδα. Και επειδή μια Δευτέρα μέσα στον Ιανουάριο, τον πιο βαρύ μήνα του έτους σύμφωνα με πολλούς, είναι κάπως πιο δύσκολη, ας φτιάξουμε τουλάχιστον τη διάθεσή μας με ένα ωραίο και cool outfit με το αγαπημένο μας τζιν παντελόνι. Γιατί το τζιν μας είναι το «σπίτι» μας, το ρούχο στο οποίο θα επιστρέφουμε πάντα με χαρά, με μια αίσθηση οικειότητας, με όλη την αλήθεια μας. Εξάλλου η αλήθεια που κρύβει η κάθε γυναίκα μέσα της είναι αυτή που κάνει το στυλ μας μοναδικό.

https://www.instagram.com/p/Cy_gqrPNno_/

Ξεκινώντας, λοιπόν, αυτή την εβδομάδα θα κάνουμε ένα look που αρέσει σε όλες μας, είναι πάντα cool και εύκολο και θα μας κάνει να νιώσουμε άνετα, όποιες και είναι οι υποχρεώσεις της ημέρας. Το combo τζιν παντελόνι με πουλόβερ μπορεί να ακούγεται κλασικό και αναμενόμενο αλλά δεν είναι ποτέ βαρετό, αν ακολουθήσεις μία από τις παρακάτω προτάσεις που έχουμε βρει για σένα. Τώρα ειδικά που το cool girl trend είναι στα πάνω του, η effortless αισθητική του συγκεκριμένου combo είναι μάλλον ένα αποτέλεσμα που αποζητούμε και πολλές φορές δημιουργούμε επίτηδες, επιλέγοντας πιο χαλαρά και baggy κομμάτια.

https://www.instagram.com/p/C02Kd3ZI--i/

Η Ζέτα Μακρυπούλια ποντάρει και πάλι στο τζιν για το 2024 -Το denim on denim σύνολο με φούστα

Ένα τζιν παντελόνι έχεις σίγουρα στη συλλογή σου. Θέλεις σήμερα να φορέσεις blue denim, μαύρο ή λευκό τζιν παντελόνι; Το washed out μαύρο και το γκρι είναι επίσης μια καλή και ενημερωμένη επιλογή για το χειμώνα του 2024. Ρίξε μια ματιά και στα cozy πουλόβερ της συλλογής σου και δημιούργησε τόσο απλά ένα όμορφο, ζεστό και sophisticated look για τη Δευτέρα σου. Θα σου πρότεινα να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι flats, μπαλαρίνες, clogs ή loafers μαζί με χοντρές κάλτσες σε ένα ωραίο neutral χρώμα ή ακόμη και σε έντονο κόκκινο.

https://www.instagram.com/p/C193tXoIAQq/

6 looks με τζιν + πουλόβερ για μία ευχάριστη Δευτέρα: