H Jeanne Damas μόλις φόρεσε το πιο αγαπημένο πανωφόρι όλων των Γαλλίδων

Ναταλία Κατσακιώρη
H Jeanne Damas μόλις φόρεσε το πιο αγαπημένο πανωφόρι όλων των Γαλλίδων

Η πιο σίγουρη και αγαπημένη εκδοχή του feminine coat. 

French chic, Γαλλίδες, Παρίσι. Τρεις λέξεις που και μόνο που τις ακούς (ή στην περίπτωσή μας τις διαβάζεις) σου έρχονται απευθείας στο μυαλό πολύ συγκεκριμένες εικόνες. Minimal chic πανωφόρια, μπερέδες, Mary Janes, διαχρονικά floral φορέματα, ψάθινα καλάθια αντί για τσάντες και όλα τα basics, τα οποία πρέπει να συμπεριλαμβάνει η ντουλάπα μιας stylish γυναίκας. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο ότι η οποιαδήποτε σειρά ή ταινία που αναφέρεται στην πρωτεύουσα της Γαλλίας και μας μεταφέρει στη ζωή και τις συνήθειες των Παριζιάνων κάνει αμέσως επιτυχία (βλέπε το Emily In Paris).

leopard_coat-(4).jpg

Αυτό έχει δώσει το περιθώριο σε πολλές content creators να αναδείξουν την όμορφη και stylish πλευρά της καθημερινότητάς τους, αποκτώντας εκατομμύρια followers. Το πιο γνωστό ίσως French girl του Instagram είναι η Jeanne Damas, η οποία ξεκινώντας ως μοντέλο κια καλή φίλη του τότε άσημου Simon Porte Jacquemus, κατάφερε να γίνει μία από τις κορυφαίες περσόνες του της μόδας στη Γαλλία και όχι μόνο, με τη Vogue France να τη συμπεριλαμβάνει στις πιο επιδραστικές προσωπικότητες της εγχώριας μόδας, ενώ η ίδια βρίσκεται πλέον στο front row κορυφαίων οίκων όπως ο Christian Dior. Φυσικά, η Jeanne Damas σήμερα είναι και μια πολύ επιτυχημένη επαγγελματίας με το προσωπικό της brand Rouje να είναι άκρως αγαπημένο των γυναικών και να μετράει ήδη αρκετές boutique σε Παρίσι, Λονδίνο και Νέα Υόρκη.

leopard_coat-(3).jpg

Λευκό πουκάμισο: Τα καλύτερα outfits για να δεις με άλλο μάτι ένα κλασικό essential

Η Jeanne Damas φόρεσε το αγαπημένο παλτό όλων των Γαλλίδων.

Χθες, λοιπόν, σε μία ανάρτησή της από τους δρόμους του Παρισιού μπροστά σε μια μεγάλη διαφήμιση του Rouje φυσικά, η Jeanne μας έδειξε το αγαπημένο της πανωφόρι, που είναι και το all time favorite κάθε Γαλλίδας. Το λεοπάρ παλτό. Το λεοπάρ είναι ένα διαχρονικό μοτίβο, που όμως τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει δυναμικά, με τα cawtalks να έχουν δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο συγκεκριμένο item, παρουσιάζοντάς μας νέες εκδοχές του.

https://www.instagram.com/p/C2xEhtqCNgG/

Η Jeanne έχει προφανώς φορέσει και στο παρελθόν ένα αντίστοιχο παλτό, που έφθανε μέχρι τους γοφούς, σε ενδιαφέρουσα fluffy υφή, πάντα με μια μεγάλη ζώνη στη μέση για να τονίζει έξυπνα τη σιλουέτα. Η Jeanne συνδυάζει το λεοπάρ παλτό της με τζιν παντελόνι, γόβες με χαμηλό τακούνι και ένα απλό, casual πουλόβερ.

https://www.instagram.com/p/CYl4x9IKp2w/
leopard_coat-(2).jpg

Το λεοπάρ παλτό στα catwalks: