Το καρό κοστούμι της Σμαράγδας Καρύδη είναι η κομψή προσθήκη που λείπει από τη ντουλάπα σου

Το καρό κοστούμι της Σμαράγδας Καρύδη είναι η κομψή προσθήκη που λείπει από τη ντουλάπα σου

Ένα κοστούμι statement που έγινε κλασικό.

Το καρό είναι ένα από τα prints που επανήλθαν φέτος πολύ δυναμικά και φυσικά το είδαμε αρκετά στο street style του φθινοπώρου και του χειμώνα. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να το συνδυάσεις με τις δύο πιο επίκαιρες αποχρώσεις της σεζόν; Το καφέ και το καμηλό. Η Σμαράγδα Καρύδη, μία από τις πλέον αγαπημένες μας κυρίες της θεατρικής σκηνής αλλά και της τηλεόρασης, έκανε ένα look που τράβηξε το ενδιαφέρον μας μέσα στις προηγούμενες μέρες.

https://www.instagram.com/p/C0HarGGCgXU/

Τα prints είναι εξάλλου από τα αγαπημένα της στοιχεία σε ένα look, από όσα έχουμε δει και μπορούμε να καταλάβουμε από τα looks της μέσα στο χρόνο, αλλά και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. To καρό είναι το αγαπημένο μας τύπωμα για το Φεβρουάριο και παρακάτω η Σμαράγδα μας προτείνει πώς πρέπει να το φορέσουμε.

Η Μπέττυ Μαγγίρα φόρεσε ανατρεπτικά το μαύρο κολάν της με maxi παλτό

Το καρό κοστούμι της Σμαράγδας Καρύδη.

Τα πράγματα ορισμένες φορές είναι πολύ απλά. Αρκεί να ξέρεις τι είναι αυτό που σου ταιριάζει και σε κάνει να νιώθεις άνετα. Και η Σμαράγδα Καρύδη είναι μία από αυτές τις γυναίκες, που ξέρουν πολύ καλά τι τους αρέσει να φοράνε, αν και πολλές φορές έχει επίσης τολμήσει κάτι το διαφορετικό. Στην πρόσφατη, λοιπόν, εμφάνισή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη του Mega, όπου βρέθηκε καλεσμένη μαζί με όλους τους συντελεστές της σειράς «Εθνική Ελλάδος».

Στον διάσημο καναπέ της Ελένης επέλεξε λοιπόν να φορέσει ένα καρό κοστούμι, με wide leg παντελόνι και ένα κλασικό, μεσάτο σακάκι. Το συγεκριμένο παντελόνι έχει cropped πατρόν, κάτι που του δίνει έναν retro αέρα και έτσι φαίνονται και οι ωραίες μπότες της Σμαράγδας σε camel καφέ απόχρωση. Από μέσα διάλεξε να φορέσει ένα απλό, μακρυμάνικο μπλουζάκι σε σκούρο μπορντό, που ταίριαζε πολύ με το όλο σύνολο, το οποίο κινήθηκε στις καφέ και neutral αποχρώσεις.

smaragda_karidi-(8).jpg

Χωρίς αξεσουάρ και περιττές πληροφορίες, η Σμαράγδα πόνταρε στο πιο δυνατό στοιχείο αυτού του look, που είναι εννοείται το καρό κοστούμι της και το αποτέλεσμα φυσικά τη δικαίωσε για άλλη μια φορά.

smaragda_karidi-(7).jpg