Dinner night out! 6 φανταστικά σύνολα για την έξοδο της Παρασκευής

Ναταλία Κατσακιώρη
Dinner night out! 6 φανταστικά σύνολα για την έξοδο της Παρασκευής

Έξι super stylish looks για όλα τα γούστα.

Ο τρόπος που διασκεδάζουμε πια έχει αλλάξει. Θες η καραντίνα, θες η επιρροή της Ευρώπης που επιτέλους έφτασε και στη χώρα, θες το ότι εμείς οι Millennials δεν αντέχουμε στην πραγματικότητα να ξενυχτήσουμε σε κάποιο club όρθιοι με ένα ποτό στο χέρι, θες το ότι τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα έχει εξελίξει πολύ τον τομέα της εστίασης; Όποιος από τους παραπάνω και αν θεωρείς ότι είναι ο λόγος, η αλήθεια είναι οι περισσότεροι προτιμάμε πλέον να περάσουμε το βράδυ με τους φίλους και τους αγαπημένους μας σε ένα χαλαρό dinner, παρά πίνοντας ένα ποτό. Γιατί ένα δείπνο με φίλους περιλαμβάνει καλό φαγητό, cocktails και ενδιαφέρουσες συζητήσεις, οπότε τα έχει όλα!

https://www.instagram.com/p/C0joj_yqIpJ/

Παρασκευή, λοιπόν, σήμερα και σίγουρα τα σχέδιά σου για απόψε ή το Σαββατοκύριακο που έρχεται θα περιλαμβάνουν και ένα φαγητό σε ένα ωραίο εστιατόριο κάπου στην πόλη. Οπότε και εσύ καλείσαι να βρεις το κατάλληλο outfit. Γιατί όπως ακριβώς άλλαξε ο τρόπος που διασκεδάζουμε πια, κάπως έτσι άλλαξε και ο τρόπος που ντυνόμαστε για ένα dinner night out αντίστοιχα.

ruerodier_1698509665_3223655183237452834_5553002.jpg

Και το καλό με αυτή την αλλαγή είναι εννοείται ότι μπορείς να φορέσεις πολλά περισσότερα και πιο ενδιαφέροντα outfits, από αυτά που θα επέλεγες συνήθως για μια τέτοια περίσταση. Γιατί σε ένα ωραίο δείπνο θέλεις από τη μία να είσαι εντυπωσιακή και να κάνεις το δικό σου statement και από την άλλη να νιώθεις απόλυτα άνετα με την επιλογή της βραδιάς. Οπότε τα κοστούμια, τα wide leg παντελόνια και τα θηλυκά φορέματα είναι πολύ ψηλά στη λίστα με τα υποψήφια items για μία τέτοια έξοδο.

https://www.instagram.com/p/C0Ka1mlsRca/

Στο παιχνίδι μπαίνουν φέτος πολύ δυναμικά και οι φούστες στις maxi και midi εκδοχές τους, που μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με ένα πλεκτό cardigan και ένα ζευγάρι μπότες ή sling backs για ένα πιο κομψό αποτέλεσμα. Ακολουθούν τα πιο inspiring σύνολα για ένα Friday night out όπως μας αξίζει!

Αυτό το κλασικό french chic σακάκι θα είναι για άλλη μια φορά επίκαιρο την άνοιξη

6 dinner night outfits για σένα.