Η φούστα είναι το κορυφαίο item του μήνα:10 σύνολα για τη φορέσεις με τον πιο ενημερωμένο τρόπο

Ναταλία Κατσακιώρη
Η φούστα είναι το κορυφαίο item του μήνα:10 σύνολα για τη φορέσεις με τον πιο ενημερωμένο τρόπο

Midi, maxi ή mini, η φούστα είναι το αγαπημένο item των γυναικών.

Φούστες παντού. Αυτό είναι το τελευταίο update από την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στους δρόμους της Νέας Υόρκης και όχι μόνο, αφού το feed μας μέσα στα social media, είτε αυτό είναι το Instagram είτε το Tik Tok, έχει κατακλυστεί με άψογα skirt looks. Από εκείνη τη στιγμή που κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid 19, η Miu Miu αποφάσισε να λανσάρει τις micro mini φούστες της, η ζωή μας άλλαξε για πάντα με τις τάσεις στις φούστες μας να είναι ένα από τα κύρια θέματα συζητήσεις του κόσμου της μόδας.

skirt-new-york-(4).jpg

Εννοείται ότι οι κλασικές φόρμες ήταν και θα είναι για πάντα επίκαιρες. Ανάμεσά τους η διαχρονική, ίσια, midi εκδοχή της είναι σίγουρα ότι πιο ολικό μπορούμε να φορέσουμε στις καθημερινές μας υποχρεώσεις. Από ένα casual σύνολο για το γραφείο, μέχρι ένα χαλαρό night out η midi φούστα μας συνδυασμένη με ένα πουκάμισο και ένα ζευγάρι μπότες είναι ότι καλύτερο για μια εμφάνιση που μπορεί να μας πάει παντού.

skirt-new-york-(14).jpg

Όπως γίνεται όμως κάθε φορά που ένα item έρχεται στο προσκήνιο, έτσι και με τις φούστες μας, είδαμε ξαφνικά πολλά διαφορετικά trends που ήρθαν να μας ανανεώσουν και να κάνουν ένα δημιουργικό mix and match με τα κομμάτια που έχουμε ήδη στη ντουλάπα μας.

NYFW: Ο μινιμαλισμός και τα 90s ήταν τα highlights στα shows των Helmut Lang και Proenza Schouler

Συνήθως οι τάσεις έρχονται από τα catwalks και τις συλλογές των κορυφαίων οίκων, οι οποίοι παρουσιάζουν τις ready to wear συλλογές τους κατά τη διάρκεια των fashion weeks. Αλλά εμείς συνήθως αγαπάμε τo street style πιο πολύ και από τα catwalks, και αυτό γιατί εκεί βλέπουμε αληθινές γυναίκες με αληθινά σύνολα από την καθημερινή τους ζωή να παραδίδουν πολύτιμα μαθήματα στυλ.

skirt-new-york-(6).jpg

Έτσι τα κορίτσια της Νέας Υόρκης φόρεσαν κοντές φούστες με μικροσκοπικά σκισίματα, δερμάτινα σχέδια με matching μπότες, φούστες με όγκο σε 50s γραμμή, διαφάνειες αλλά και ultra maxi skirts που συνδυάστηκαν ανατρεπτικά με πουλόβερ και πλεκτά cardigans.

10 updated looks με όλες τις φούστες που κυριαρχούν στα trends: