6 σύνολα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που θα είναι έρωτας από την πρώτη ματιά

Ναταλία Κατσακιώρη
6 σύνολα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που θα είναι έρωτας από την πρώτη ματιά

Single or not ένα ποτάκι θα το πιεις. Ας είσαι απλώς υπέροχη.

Η μέρα ενδείκνυται για ένα ωραίο ραντεβού. Μην αρχίσουμε τώρα το διάλογο περί κλισέ και μη. Αν μισείς φανατικά οτιδήποτε έχει να κάνει με τη σημερινή μέρα, τότε δεν σου συνιστώ να συνεχίσεις την ανάγνωση, αν και σίγουρα ανάμεσα στα παρακάτω σύνολα θα βρεις και ένα δικό σου αγαπημένο για το date σου, όταν αποφασίσεις να το πραγματοποιήσεις.

valentine'sday_outfit-(14).jpg

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πάντως είναι μια μέρα που αξίζει να προσέξεις όχι οπωσδήποτε με την έννοια της γιορτής της αγάπης, αλλά ως μια καλή ευκαιρία να περάσεις καλά με τον αγαπημένο σου ή γιατί όχι και με τις κολλητές σου. Γιατί αν δεν βγεις να φλερτάρεις σήμερα, την πιο ερωτική μέρα του χρόνου, τότε πότε;

Η Zendaya έχει αποθεώσει το combo crop top και maxi φούστα στο κόκκινο χαλί -Κανένα φόρεμα!

valentine'sday_outfit-(15).jpg

Φυσικά, το κόκκινο έχει την τιμητική του τέτοιες μέρες και είναι ξεκάθαρα το χρώμα του έρωτα. Εκτός όμως από το χρώμα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι και ένα από τα πιο hot χρώματα της φετινής σεζόν. Οπότε θα πούμε σίγουρα ναι σε ένα κόκκινο item πάνω μας. Σε δεύτερη θέση θα έρθει σίγουρα το naked dressing, με τα εσώρουχα και τα sexy ρούχα να μπαίνουν στα σύνολά μας και με το νόμο, χωρίς να χρειάζεται να καλύψουμε απαραίτητα τις διαφάνειες.

https://www.instagram.com/p/C3LLDZLrCZH/

Ακολουθούν αναλυτικά τα έξι σύνολα που σου προτείνουμε να φορέσεις απόψε μαζί με τα κατάλληλα styling tips, που θα τα απογειώσουν.

valentine'sday_outfit-(4).jpg

6 Valentines day σύνολα για την πιο αγαπησιάρικη μέρα του χρόνου.