Μαύρο ή άσπρο; 5 τρόποι να συνδυάσεις τα δύο πιο κλασικά φορέματα όπως οι Γαλλίδες

Ναταλία Κατσακιώρη
Μαύρο ή άσπρο; 5 τρόποι να συνδυάσεις τα δύο πιο κλασικά φορέματα όπως οι Γαλλίδες

Είναι τα πιο κλασικά χρώματα που βλέπεις πάντα στους δρόμους του Παρισιού.

Φυσικά και το street style του Παρισιού είναι από τα πιο ενδιαφέροντα. Γιατί όπως και να το κάνουμε πάντα η πρωτεύουσα της Γαλλίας θα είναι συνώνυμο της μόδας, του στυλ και της αβίαστης κομψότητας. Και το επίθετο αβίαστο έχει εδώ μεγάλη σημασία, γιατί είναι αυτή ακριβώς η cool πλευρά του french chic που το έχει κάνει να είναι τόσο ξεχωριστό. Και αν έχεις πάει ποτέ στο Παρίσι θα ξέρεις ότι η άνοιξη είναι η πιο όμορφη εποχή του με τα υπέροχα πάρκα της πόλης να είναι ανθισμένα και τους locals να απολαμβάνουν τις βόλτες τους.

Η Mary Katrantzou ανέλαβε τις νέες στολές των ιερειών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

https://www.instagram.com/p/CwX5pssK85m/

Αυτή η συνήθεια των Παριζιάνων να είναι διαρκώς έξω, να απολαμβάνουν το κρασί τους στα διάφορα καφέ και εστιατόρια είναι που τους έχει δώσει στην πραγματικότητα την ευκαιρία να αναπτύξουν αυτό το τόσο υπέροχο street style με τους φωτογράφους να μην φεύγουν σχεδόν ποτέ από τους δρόμους της πόλης. Φυσικά, το Instagram έχει διευκολύνει πολύ τα πράγματα με τα fashion girls να μας παρουσιάζουν τα καθημερινά τους σύνολα και εμείς να παίρνουμε όση έμπνευση χρειαζόμαστε.

Paris-str-F24-3319.jpg

Τώρα στο κεφάλαιο φόρεμα, οι Γαλλίδες έχουν το δικό τους συγκεκριμένο style, όπως και σε κάθετι αφορά τη μόδα, με τα florals και τα πουά να είναι τα αγαπημένα τους prints, το tweed να είναι ένα λατρεμένο ύφασμα κληρονομιά από την Coco Chanel και τα δύο κυρίαρχα χρώματα, το μαύρο και το λευκό, να πρωταγωνιστούν στα all day και all night σύνολά τους. Το μαύρο και το λευκό είναι τα κορυφαία χρώματα των basics και θα έχουν πάντα μια θέση στη ντουλάπα μας ειδικά όταν πρόκειται για ένα φόρεμα.

https://www.instagram.com/p/CTKTMnrjyQq/

Οι συνηθισμένοι τρόποι που χρησιμοποιούν για να τα αναδείξουν; Οι χοντρές πλεκτές ζακέτες πάνω από slip dresses, τα mini 70s φορέματα μαζί με παντελόνια και τα shirt dresses μαζί με oversized καμπανρτίνες είναι μόνο κάποιοι από αυτούς. Εμείς συγκεντρώσαμε 5 looks έμπνευση από το Instagram feed μας.

Οδηγός Aγοράς: Οι XXL τσάντες είναι η τάση που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα -10 για να διαλέξεις

Paris-str-F24-3242.jpg

5 σύνολα με άσπρα και μαύρα φορέματα αλά γαλλικά: