Transitional style: 10 μεταβατικά σύνολα που θα φορέσουμε τον Απρίλιο

Ναταλία Κατσακιώρη
Transitional style: 10 μεταβατικά σύνολα που θα φορέσουμε τον Απρίλιο
Photo Credit: Mattia Arioli/launchmetrics.com/spotlight

Πάμε να βρούμε απαντήσεις στο καθημερινό ερώτημα «τι να βάλω σήμερα»;

Μεταβατική περίοδος ή αλλιώς ο πονοκέφαλος του styling. Όσο και αν λατρεύω την άνοιξη (προσωπικά είναι η αγαπημένη μου εποχή μέσα στον χρόνο), πρέπει ωστόσο να παραδεχτώ ότι είναι η πιο δύσκολη περίοδος για να ντυθείς στην πόλη. Γιατί η θερμοκρασία μας έχει αποσυντονίσει, αυτό είναι μια αλήθεια, το ίδιο και οι περίεργες εναλλαγές της. Από τη ζέστη στον αέρα και από τον ήλιο στις σύντομες βροχούλες. Τι να φορέσουμε, λοιπόν, μέσα στον Απρίλιο;

Έχεις συνέντευξη για δουλειά; 15 looks που θα σου δώσουν αυτοπεποίθηση

transitional_outfits-(6).jpg

Σαν μήνας γενικά ο Απρίλιος έχει μεγάλη εξωστρέφεια, γιατί εκτός από το Πάσχα και τις σχετικές εξόδους και εκδρομές έχουμε και την αλλαγή της ώρας. Μόλις η μέρα μεγαλώσει το πρόγραμμά μας γεμίζει με ένα σωρό δραστηριότητες εκτός σπιτιού και εξόδους με φίλους και αγαπημένους. Οπότε τι αναζητούμε; All day looks σε casual chic αισθητική, που να βασίζονται στα essentials της άνοιξης τα οποία υπάρχουν ήδη στη ντουλάπα μας, αλλά να εντάσσουν με έναν cool, effortless τρόπο και τις νέες τάσεις της σεζόν. Μπερδεύτηκες; Λογικό!

https://www.instagram.com/p/C5OlMxFqbm-/

Αντί να δεις όμως το όλο εγχείρημα ως ένα μεγάλο πρόβλημα, πάρε τα πράγματα λίγο πιο ανάλαφρα και αυτοσχεδίασε. Για αυτό η άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για να κάνεις statement μέσω του styling. Γιατί όλα επιτρέπονται, χωρίς κάποιο dress code λόγω εποχής. Το mix and match μπορεί να γίνει από διακριτικό έως ακραίο και εσύ έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις πολλά items της ντουλάπας σου που δεν έχεις φορέσει μέχρι στιγμής.

transitional_outfits-(4).jpg

Φυσικά και το quiet luxury συνεχίζει να είναι ένα trend που κυριαρχεί τόσο στα catwalks, όσο και στο street style, οπότε όλα εκείνα τα διαχρονικά κομμάτια της συλλογής σου θα είναι η βάση σου, όπως το λευκό σου πουκάμισο, η δερμάτινη shopper τσάντα σου και η αγαπημένη σου καμπαρντίνα. Τα extravagant παντελόνια με prints, wide γραμμές και ιδιαίτερα υλικά είναι αυτά που θα κάνουν λίγο πιο ενδιαφέροντα και παιχνιδιάρικα τα καθημερινά μας outfits, το ίδιο και όλα τα statement αξεσουάρ της σεζόν. Τσάντες, γυαλιά ηλίου και hair accessories έρχονται να μας εντυπωσιάσουν με την αισθητική τους.

transitional_outfits-(1).jpg

Οδηγός αγοράς: Τα 10 σακάκια που θα φορέσουμε την άνοιξη στο γραφείο -Και όχι μόνο

10 transitional looks που θα αντιγράψεις τον Απρίλιο: