Peach Fuzz: Η άνοιξη είναι η κατάλληλη εποχή για να φορέσεις το χρώμα της Pantone για το 2024

Ναταλία Κατσακιώρη
Peach Fuzz: Η άνοιξη είναι η κατάλληλη εποχή για να φορέσεις το χρώμα της Pantone για το 2024
Photo Credit: Valentina Valdinoci/IMAXTREE.COM

Ήρθε η ώρα να φορέσεις το πιο δροσερό χρώμα του 2024.

Κάθε χρόνο λίγο πριν μπούμε στο νέο έτος, και πιο συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο, η Pantone ανακοινώνει το χρώμα της χρονιάς. Μετά το Viva Magenta του 2023, ένα χρώμα βαθύ και έντονο όπως και η ίδια η χρονιά που μας πέρασε τελικά, άφησε τη θέση του στο Peach Fuzz, μία απόχρωση γλυκιά και ρομαντική, που μας θυμίζει την ελαφριά πλευρά της ζωής, το χρώμα του ουρανού λίγο πριν δύσει ο ήλιος, τα λουλούδια και το χρώμα της καραμέλας. Με μία λέξη είναι μια απόχρωση που φωνάζει άνοιξη. Γιατί μέσα στο χειμώνα που μάθαμε την εδραίωσή της ως το χρώμα του 2024 ήμασταν κάθε άλλο παρά σε mood για το υπέροχο Peach Fuzz.

Sheer skirt: Η διάφανη φούστα είναι το fun trend της άνοιξης που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι

coral_pieche-(4).jpg

Τώρα είναι λοιπόν το σωστό timing για να βάλεις το Peach Fuzz στην παλέτα της γκαρνταρόμπας σου, με μία απόχρωση που μπορεί εύκολα να γίνει και ο νέος βασιλιάς των pastels, αφήνοντας για λίγο πίσω μας το lilac, το γλυκό μωβ της λεβάντας, που κυριαρχεί συνήθως στα σύνολά μας αυτή την περίοδο λίγο πριν το Πάσχα.

coral_pieche-(3).jpg

Και καθώς η μόδα πλέον περιστρέφεται γύρω από συζητήσεις για το αν έκανε η κότα το αυγό ή το αυγό την κότα, στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορούμε να πούμε ότι μάλλον οι σχεδιαστές και τα catwalks προηγήθηκαν αυτή τη φορά της Pantone. Αν ρίξεις μια ματιά στις ready to wear συλλογές για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024, θα διαπιστώσεις ότι το Peach Fuzz και όλες οι εκδοχές του ροδακινί έπαιξαν στα shows του Σεπτεμβρίου, πριν ακόμη ανακηρυχθεί το χρώμα του 2024.

coral_pieche-(2).jpg

Τι σημαίνει αυτό; Περισσότερα ρούχα και αξεσουάρ στην απόχρωση που επιβάλλεται να δοκιμάσεις και εσύ το 2024. Ο οίκος Bottega Veneta το συνδύασε με ένα έντονο burgundy, ενώ ο Missoni έκανε ένα ωραίο combo με τις iconic ρίγες του.

coral_pieche-(1).jpg

Επένδυσε τώρα σε ένα Peach Fuzz outfit και θα έχεις αμέσως μπροστά σου το look που θα φορέσεις και τις ημέρες του Πάσχα.

Bottega-Veneta-S24-029.jpg

Bottega Veneta SS24

7 εύκολα σύνολα με midi φούστα για να φορέσεις τον Απρίλιο

Το peace fuzz είχε ήδη κατακτήσει τα catwalks: