Day clutch: Είναι η τάση στις τσάντες που θα αντικαταστήσει την κλασική office bag σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Day clutch: Είναι η τάση στις τσάντες που θα αντικαταστήσει την κλασική office bag σου
Photo Credit; Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Και -ναι- βολεύει το ίδιο!

Ετοιμάζεσαι να φύγεις για την εργασία σου και ενώ επιλέγεις κάθε πρωί ένα διαφορετικό σύνολο (προφανώς!) για να περάσεις τη μέρα σου μέσα σε αυτό. Ξέρεις, όμως, τι είναι αυτό που παραμένει συνήθως το ίδιο; Η τσάντα σου. Οι περισσότερες γυναίκες δεν αλλάζουμε καθημερινά τσάντα, κυρίως γιατί έχουμε πολλά διαφορετικά πράγματα που πρέπει να μετακινήσουμε, αλλά και επειδή η office bag είναι από μόνη της μια πολύ συγκεκριμένη κατηγορία. Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύαμε μέχρι πρόσφατα.

Λευκό t-shirt: Το hero piece της ντουλάπας μας και πώς να το φορέσεις την άνοιξη

day_clutches-(10).jpg

Εσύ τι τσάντα παίρνεις μαζί σου το πρωί; Κατά πάσα πιθανότητα μιλάμε για μία μεγάλη shopper bag με φαρδιά άνετα χερούλια ή μία top handle bag, εάν είσαι λάτρης της πιο κλασική τσάντας γραφείου που να θυμίζει κάτι ανάμεσα σε χαρτοφύλακα και την κλασική γυναικεία τσάντα των 50s και 60s. Την άνοιξη του 2024 όμως θα έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις κάτι λίγο πιο ιδιαίτερο, ένα bag trend που αξίζει να πειραματιστείς μαζί του, ενώ πιθανότατα δεν θα χρειαστεί καν να βγεις για ψώνια, γιατί μιλάμε για ένα item που έχεις ήδη στη συλλογή σου. Το μεγάλο clutch.

day_clutches-(7).jpg

To day clutch είναι η τάση που ήρθε για να μείνει.

day_clutches-(15).jpg

Εκτός από το συνηθισμένο βραδινό σου μικρό clutch, με τα glam υλικά και τον luxury σχεδιασμό, φέτος θα βρεις στις συλλογές των μεγαλύτερων οίκων και τα αγαπημένα μας xl clutches. Ξέρεις ποια εννοώ, αυτά τα υπέροχα μικρά τσαντάκια για το χέρι που είναι συνήθως κατασκευασμένα από μαλακό matte δέρμα ή κάποιο fluffy υλικό, που τα κάνει λίγο πιο cozy.

Σίγουρα έχεις ήδη μία τέτοια τσάντα στη συλλογή σου και τώρα είναι η εποχή να την αξιοποιήσεις. Σύμφωνα με τα bag trends όπως διαμορφώθηκαν πρώτα στα catwalks και έπειτα στο street style, μιλάμε για την πιο ενημερωμένη επιλογή που μπορείς να κάνεις για το πρωινό σου office look.

day_clutches-(8).jpg

Χωράει όλα τα απαραίτητα και είναι μια τσάντα που μπορεί εύκολα να έρθει μαζί σου και στα after work drinks, ανανεώνοντας λίγο την εικόνα σου και αφήνοντας την shopper bag να ξεκουραστεί για αυτή την άνοιξη.

Μήπως να δώσεις στην cropped καμπαρντίνα μία ευκαιρία; Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σου δίνει έμπνευση

day_clutches-(5).jpg