Λευκό t-shirt: Το hero piece της ντουλάπας μας και πώς να το φορέσεις την άνοιξη

Ναταλία Κατσακιώρη
Λευκό t-shirt: Το hero piece της ντουλάπας μας και πώς να το φορέσεις την άνοιξη
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Το πιο απλό item της ντουλάπας σου μπορεί να γίνει και πάλι ο πρωταγωνιστής.

Θέλεις να μιλήσουμε για classics ή essentials; Όπως και να τα πεις η απάντηση είναι μία, το ίδιο και η αξία τους στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Σκέψου τη ντουλάπα σου θεωρητικά ως μία κανονική κατασκευή που χτίζεις με τον καιρό και με τα χρόνια παίρνει μορφή. Ένα σπίτι για παράδειγμα που ξεκινάει από τα θεμέλια και φτάνει μέχρι την τελική διακόσμηση. Κάπως έτσι είναι και η γκαρνταρόμπα σου, που δεν μπορεί να σταθεί στον κόσμο της μόδας χωρίς τις σωστές βάσεις. Όπου βάσεις, βάλε τα basics. Νομίζω ότι με ένα τέτοιο παράδειγμα για οδηγό σου, έχεις ήδη καταλάβει γιατί μιλάμε.

Αυτό είναι το viral παντελόνι του Tik Tok που μπορείς να αγοράσεις και εσύ online

white-tshirt-(9).jpg

Και αυτό που ταιριάζει τέλεια τη δεδομένη χρονική στιγμή στο ανοιξιάτικο ντύσιμό μας είναι το λευκό μας t-shirt. Ένα στοιχείο που δεν φεύγει ποτέ από τα σύνολά μας, όλες τις εποχές του χρόνου. Και τώρα που ο καιρός μας επιτρέπει να βάλουμε τα πρώτα μας κοντομάνικα, το άσπρο μας t-shirt είναι το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό. Είτε έχεις επιλέξει ένα απλό, ολόλευκό μακό, είτε ένα με κάποιο logo. Τα έξυπνα, εμπνευσμένα logos μας αρέσουν πολύ.

white-tshirt-(14).jpg

Το λευκό t-shirt είναι το hero piece (και) της άνοιξης.

Μπορείς πάντα να βάλεις το τζιν παντελόνι σου με ένα λευκό t-shirt και ένα ζευγάρι sneakers και να είσαι sylish. Προφανώς. Το θέμα είναι πώς μπορείς να το αναβαθμίσεις λίγο και να το κάνεις λίγο πιο ενδιαφέρον στο πλαίσιο ανανεώσεις του στυλ σου τώρα που μπήκε η νέα σεζόν για τα καλά.

Το layering είναι και πάλι ο σωστός τρόπος για να κινηθείς. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να φορέσεις ένα κατά τα άλλα άκρως καλοκαιρινό φόρεμα με λεπτές τιράντες τύπου spaghetti και από μέσα να βάλεις ένα λευκό t-shirt; Αμέσως το κάνεις ανοιξιάτικο χωρίς καμία περιττή προσθήκη.

white-tshirt-(7).jpg

Ένα εξίσου ενδιαφέρον trick είναι να το φορέσεις μέσα από μία preppy καζακά και να το συνδυάσεις με μία πλισέ φούστα και loafers. Γενικά, δώσε βάση στις κολεγιακές λεπτομέρειες και αμέσως θα ανακαλύψεις πολλούς νέους τρόπους να συνδυάσεις το λευκό σου t-shirt. Στις παραπάνω και παρακάτω galleries θα βρεις τα δικά μας inspo looks για να αξιοποιήσεις το απόλυτο hero piece της ντουλάπας σου.

Τζιν, καμπαρντίνα και sneakers: Η Σίσσυ Χρηστίδου με τον πιο κλασικό συνδυασμό της άνοιξης

white-tshirt-(16).jpg