Mules: 5 διαφορετικά styles για κάθε στιγμή της μέρας σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Mules: 5 διαφορετικά styles για κάθε στιγμή της μέρας σου
Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Τα παπούτσια που ισορροπούν ανάμεσα στην άνοιξη και το καλοκαίρι και αξίζουν τώρα την προσοχή σου.

Τα mules είναι μια κατηγορία παπουτσιών με μεγάλη ιστορία. Και δεν εννοώ προφανώς μόνο τον 20ο αιώνα, αλλά ακόμα και τη βασιλική αυλή των Λουδοβίκων, όπου τα παπούτσια της αριστοκρατίας έμοιαζαν με κομψά mules της εποχής. Σήμερα, μπορούμε να πούμε ότι κάθε γυναίκα λατρεύει τα mules, γιατί είναι άνετα, κομψά και μπορούν πολύ εύκολα να φορεθούν τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ.

Η Ζέτα Μακρυπούλια σε βραδινή έξοδο με ολόμαυρο look και άνετο παντελόνι

mules-(1).jpg

Και καθώς μιλάμε για ένα trend που επιστρέφει από τα 00s καταλαβαίνεις ότι μπορείς να παίξεις αρκετά με το styling και να πειραματιστείς.

mules-(7).jpg
mules-(5).jpg

Τα 5 mules που θα φορέσουμε την άνοιξη:

Wedges

Οι πλατφόρμες είναι η αμφιλεγόμενη τάση που επιστρέφει και στα mules. Τις είδαμε σε πάρα πολλά catwalks και μπορεί πολλές από εμάς να μην τις θεωρούν και τόσο θηλυκές, ωστόσο αν ρίξεις μια ματιά στα συγκεκριμένα mules σίγουρα θα αλλάξεις γνώμη.

mules-(8).jpg

Pointed

Μπορείς να δοκιμάσεις ένα βραδινό pointed σχέδιο, όπως αυτό της παρακάτω φωτογραφίας, για ένα κομψό look με princess vibes. Από την άλλη τα pointed mules κάνουν ένα ξεκάθαρο tribute στο Y2K style και τα αντίστοιχα ψηλοτάκουνα της Carrie Bradshaw. Ξέρεις ακριβώς σε ποια αναφέρομαι.

mules-(9).jpg

Thong

Από τις πιο sexy εκδοχές του συγκεκριμένου style που κολακεύει πολύ τα γυναικεία πόδια. Ένα minimal σχέδιο με λεπτά λουράκια και περιποιημένο μανικιούρ (βασικό προαπαιτούμενο!) είναι η πιο εύκολη επιλογή για τα καθημερινά σου σύνολα στο γραφείο και την πόλη.

mules-(11).jpg

Flats

Τα ίσια mules είναι φυσικά ένα κομμάτι της ιστορίας της μόδας, αν ξεκινήσουμε τη συζήτηση από τα iconic mules του οίκου Gucci. Για τη φετινή άνοιξη όμως ο star είναι ο οίκος Marni με τα pointed mules του σε κόκκινο και μαύρο, που συμπληρώνονται από rock αγκράφες και studs.

mules-(12).jpg

Western

Είναι από τα πιο ιδιαίτερα και εκκεντρικά styles στα mules, που έχει ωστόσο γίνει κλασικό με έναν δικό του τρόπο. Οι μεγάλες μύτες και τα εξώραφα είναι τα δύο statement στοιχεία που τα ξεχωρίζουν. Το καφέ και το camel είναι οι αποχρώσεις που θα σου πρότεινα το 2024, μαζί με το always in style μαύρο.

Μόνο η Kylie Jenner θα μπορούσε να κάνει spring break με ένα vintage μπικίνι 10.000 δολαρίων

mules-(3).jpg