Τζιν παντελόνι + πέδιλα: 5 συνδυασμοί με τα items που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Τζιν παντελόνι + πέδιλα: 5 συνδυασμοί με τα items που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου
Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, εμείς επενδύουμε στα basics.

Το καλοκαίρι ομολογώ ότι έχει έρθει κάπως απότομα φέτος, γιατί μετά τις άστατες θερμοκρασίες της άνοιξης μπήκαμε κατευθείας σε mood παραλίας με τις θερμοκρασίες να είναι μη φιλικές για το περιβάλλον της πόλης. Βέβαια, εμείς έχουμε ακόμη πολύ δρόμο για να φτάσουμε στην άδεια, οπότε τα πρώτα looks που θα χρειαστείς θα σε κάνουν να συνεχίσεις το styling σε urban ρυθμούς. Πρέπει να πούμε ότι το καλοκαιρινό ντύσιμο έχει αντικειμενικά έναν μικρό διαχωρισμό, στα looks που φοράμε στην παραλία και γενικά τον ελεύθερο χρόνο μας που είναι κάπως πιο αποκαλυπτικά και ανάλαφρα και σε αυτά που έρχονται να μας συνοδεύσουν στο γραφείο και τις υποχρεώσεις μας στο κέντρο της πόλης.

Η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε το τέλειο καλοκαιρινό look με λευκό τζιν παντελόνι

tzin_pedila-(7).jpg

Εμείς θα έρθουμε σήμερα να μιλήσουμε κυρίως για τη δεύτερη αυτή κατηγορία και να σου θυμίσουμε ότι όπως σε κάθε fashion πρόκληση, έτσι και τώρα, τα basics είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να είσαι πάντα in style χωρίς να χρειαστεί να κάνεις πολλά. Και το σημερινό μας άρθρο είναι ένα μικρό how to στο πώς να συνδυάσεις το τζιν παντελόνι σου με τα καλοκαιρινά σου σανδάλια. Αρχικά, -ναι- φοράμε τζιν παντελόνι και το καλοκαίρι, όπως και όλο το χρόνο. Και με βάση τις τάσεις που έχουν επιστρέψει από το Y2K trend που είναι τώρα στο προσκήνιο, τα jeans θα είναι μάλλον ο πρωταγωνιστής του καλοκαιριού.

tzin_pedila-(12).jpg

Εσύ τι τζιν προτιμάς να φοράς; Ίσιο, wide leg, καμπάνα ή μήπως low rise. Για κάθε ένα από αυτά τα σχέδια σου έχουμε βρει και την κατάλληλη λύση σε παπούτσια για να κάνεις εντυπωσιακά summer outfits στην πόλη με πέδιλα. Το αν θα είναι flats ή με τακούνι είναι μία δική σου απόφαση.

tzin_pedila-(14).jpg
tzin_pedila-(5).jpg

10 εύκολα σύνολα που θα αντιγράψεις το πρώτο Σαββατοκύριακο με καύσωνα

5 go to σύνολα με τζιν παντελόνι και πέδιλα: