Η πιο τρυφερή φροντίδα για το μωράκι σας!

Η πιο τρυφερή φροντίδα για το μωράκι σας!

Θησαυροί καθημερινής φροντίδας για μωρά αλλά-γιατί όχι;- και μαμάδες

Επιστρέψατε στο σπίτι με το μωράκι σας και αναζητάτε ό,τι καλύτερο και κατάλληλο για την φροντίδα της ευαίσθητης επιδερμίδα του, που είναι επιρρεπής σε κοκκινίλες, ερεθισμούς,ξηρότητα.

Στην σειρά Baby Moments της Chicco θα βρείτε όλα τα απαραίτητα για την καθημερινή περιποίηση του μωρού σας, που ακολουθούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές! Το αφρόλουτρο της σειράς καθαρίζει απαλά το βρεφικό δέρμα καθώς η σύνθεσή του με εκχύλισμα καλέντουλας, γνωστή για τις ενυδατικές και καταπραϋντικές της ιδιότητες, σέβεται την σωστή ισορροπία ενυδάτωσης ακόμα και του πιο ευαίσθητου δέρματος. Η μυρωδιά του, μάλιστα, είναι τόσο ευχάριστη που πάμε στοίχημα ότι θα σας βάλει στον πειρασμό να το χρησιμοποιείτε και εσείς- και, γιατί όχι;

chicco1

Εξαιρετική και απαραίτητη, η Πλούσια Κρέμα Εντατικής Προστασίας που θα βρείτε στην ίδια σειρά, είναι σχεδιασμένη να προστατεύει τη βρεφική επιδερμίδα και να προλαμβάνει τους ερεθισμούς που προκαλούνται από την πάνα. Το συστατικό zinc oxide (10%) που περιέχει δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα που επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει και, σε συνδυασμό με το συστατικό panthenol, βοηθά στην αναζωογόνηση της.

Tip: Κάντε μασάζ στο σωματάκι του μωρού σας ενώ το περιποιείστε. Όπως η αγκαλιά, το μασάζ είναι ένας τρόπος να νιώσει το μωρό σας την αγάπη και την τρυφερότητά σας. Μάλιστα, έρευνες δείχνουν πως το μητρικό άγγιγμα έχει τη δύναμη να "χτίσει" τις αντιστάσεις του οργανισμού του μωρού απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις, προσφέρει καλύτερο ύπνο και... λιγότερη γκρίνια!

Όλα τα προϊόντα βρεφικής φροντίδας της Chicco θα τα βρείτε στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, εδώ