Δεν φαντάζεσαι πώς είναι η κοιλιά της διάσημης γυμνάστριας μετά την τρίτη γέννα

Πατούλια Κατερίνα
Δεν φαντάζεσαι πώς είναι η κοιλιά της διάσημης γυμνάστριας μετά την τρίτη γέννα

Κι όμως δεν περιμένεις αυτό που θα δεις

Η Αlexa Jean Brown έγινε γνωστή όταν μετά την πρώτη της εγκυμοσύνη, ξεκίνησε να γυμνάζεται έχοντας δίπλα, πάνω και μαζί της την κόρη της Logan. Λίγα χρόνια αργότερα η διάσημη γυμνάστρια απέκτησε την μικρότερη κόρη της Blake και πριν μερικές εβδομάδες έγινε μαμά για Τρίτη φορά φέρνοντας στον κόσμο το γιο της Ford.

Κι αν νομίζεις πως το σώμα μιας γυμνάστριας δεν επηρεάζεται μετά από τρεις εγκυμοσύνες, κάνεις λάθος. Η ίδια η Alexa εξήγησε μέσα από μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram, πως ακόμα και σε αυτή την εγκυμοσύνη της, που δεν σταμάτησε να προπονείται, το δέρμα της μετά τη γέννα δεν ήταν αυτό που περίμενε:

«Ο γιος μου γεννήθηκε πριν δύο εβδομάδες και έχω καταλάβει πόσο αλλάζουν τα σώματά μας στην εγκυμοσύνη και πως δεν επανέρχονται τόσο εύκολα στην πρότερη κατάστασή τους. Ήμουν πιο ενεργή στην εγκυμοσύνη αυτή έναντι των δύο προηγούμενων και ανυπομονούσα να δω πόσο διαφορετικό θα είναι το σώμα μου, και να που έκανα λάθος.

Θέλω να ξαναβρώ τη φόρμα μου, θέλω να μην δίνω σημασία στα σημάδια και τις ραγάδες στη μαύρη γραμμή που διαπερνά τον αφαλό μου, και προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια και να πιστεύω πως αυτή η εικόνα δεν θα είναι ίδια για πάντα.

Η κοινωνία μας έχει πείσει πως πρέπει όλοι να είμαστε ίδιοι και πως πρέπει να βγαίνουμε από το μαιευτήριο με το τζιν που φορούσαμε πριν την γέννα και να δείχνουμε τους κοιλιακούς μας. Μαμάδες, πρέπει να το σταματήσουμε όλο αυτό, πρέπει να χαρούμε για το θαύμα που δημιούργησαν τα σώματά μας, να αγαπήσουμε το σώμα μας ακριβώς όπως είναι σήμερα, αλλά και να δουλέψουμε για να κάνουμε την αλλαγή στον εαυτό μας. Είμαστε ήδη πολύ σκληρές με τους εαυτούς μα, οπότε ας συσπειρωθούμε και ας πούμε πως δεν είμαστε μόνες».

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω