Η Katy Perry έδειξε το κόλπο για να κρύβει την κοιλίτσα τέσσερις μήνες μετά τον τοκετό

Η Katy Perry έδειξε το κόλπο για να κρύβει την κοιλίτσα τέσσερις μήνες μετά τον τοκετό

Η νέα μαμά μας δείχνει τα κόλπα της

H Κaty Perry είναι μία από τις πιο ακομπλεξάριστες τραγουδίστριες και celebs γενικότερα και αυτόν τον τρόπο σκέψης κράτησε και στους πρώτους μήνες της ως μαμά.

Η Perry που υποδέχτηκε την κορούλα της Daisy καρπό του αρραβώνα της με τον Orlando Bloom μέσα στον Αύγουστο, επέστρεψε τον Οκτώβριο κιόλας στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και στη θέση του κριτή στο American Idol.

Από τις πρώτες ημέρες μετά τον τοκετό, η Katy μας έδειξε και την κοιλιά της και το στήθος της πάνω στο διπλό θήλαστρο και την αλήθεια του γυναικείου σώματος μετά τη γέννα.

Κι αυτή τη φορά, στο TikTok πια, η Perry μας έδειξε το μυστικό της για να κρύψει την κοιλίτσα που δεν έχει φύγει τελείως μετά τη γέννηση της κόρης της.

Η 36χρονη φοράει έναν ωραιότατο κορσέ, το περίφημο spanx, το οποίο και οι παλιές μαμάδες προτείνουν για να επανέλθει πιο γρήγορα και να μαζέψει η κοιλίτσα.
Πριν λίγο καιρό, η Perry είχε εξομολογηθεί πως η κόρη της είναι μεν το καλύτερο δώρο, αλλά κάποια βράδια που είναι ανήσυχη, δεν κοιμάται!«Αναρωτιέμαι πότε θα κοιμηθώ πάλι έξι ώρες όπως παλιά», είχε εξομολογηθεί η Perry κι εμείς συμπάσχουμε μαζί της.

DPG Network