H Ashley Graham είπε και έδειξε την πιο μεγάλη αλήθεια για την κοιλιά μετά την εγκυμοσύνη

Πατούλια Κατερίνα
H Ashley Graham είπε και έδειξε την πιο μεγάλη αλήθεια για την κοιλιά μετά την εγκυμοσύνη

Η Ashley Graham αγκάλιασε το σώμα της μετά και την γέννηση των διδύμων και έχει ένα μήνυμα για σένα.

Ποτέ δεν έκρυψε τις ατέλειες του σώματός της η Ashley Graham και αυτό συνεχίζει να κάνει και τώρα, τρεις μήνες μετά τη γέννηση των δίδυμων γιων της.

Αυτή τη φορά, η μαμά τριών αγοριών πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη και αγκάλιασε την νέα της κοιλίτσα, τρεις μήνες μετά τη γέννηση των δίδυμων γιων της. Τα σημάδια στη φουσκωμένη της κοιλιά η 34χρονη τα είχε δείξει από τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης.

«Γεια σου νέα κοιλίτσα, περάσαμε πολλά»

Κόκκινες ραγάδες κοσμούσαν το σώμα της που μέσα στα 2 τελευταία χρόνια, έφερε στον κόσμο τρία παιδιά. Οι ραγάδες έμειναν, το σώμα του Plus size μοντέλου προσπαθεί να επιστρέψει στην πρότερή του φάση και η Ashley αγκαλιάζει την κοιλιά της και γράφει:

«Γεια σου νέα κοιλίτσα, περάσαμε πολλά, σε ευχαριστώ #τρεις μήνες μετά τον τοκετό», έγραψε η 34χρονη μαμά.

https://www.instagram.com/p/CcwBwkkLXsy

Την ίδια στάση σε σχέση με το σώμα της που αλλάζει κράτησε η Graham και στη διάρκεια του τοκετού αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες στιγμές της μητρότητας. Η Ashley μας έχει δείξει, την κοιλίτσα της να μεγαλώνει, το δέρμα της να τεντώνεται, τα άγρυπνα βράδια, την προσπάθεια που απαιτεί ο θηλασμός, την διαδικασία άντλησης γάλακτος με θήλαστρο, όλες τις αλλαγές που περιγράφουν αυτά που βιώνει κάθε νέα μαμά.

Κάνε το ίδιο. Φρόντισε να βγάλεις πολλές δικές σου φωτογραφίες, με το σώμα σου που αλλάζει, να αγαπήσεις τις ατέλειες, τα ψεγάδια, την κοιλίτσα σου που μεγαλώνει, ακόμα και την κοιλίτσα σου μετά τον τοκετό, με τα σημάδια και ακόμα και με την τομή που μπορεί να έρθει.

H Ashley Graham ποζάρει με τους δίδυμους γιους της και αποκαλύπτει το όνοματά τους

Μαμά τριών αγοριών

Στις 7 Ιανουαρίου 2022, η Graham έφερε στον κόσμο τα δίδυμα που κυοφορούσε, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Justin Ervin.

«Ο Justin κι εγώ είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως τα αγοράκια μας είναι εδώ. Γεννήθηκαν νωρίς το πρωί σήμερα στο σπίτι. Είναι χαρούμενα και υγιή», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας η περήφανη μαμά τριών πλέον αγοριών.

Το μοντέλο ήταν ιδιαίτερα ενεργό στα social media κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της και δεν ήταν λίγες οι φορές που πόζαρε στον φακό με φουσκωμένη κοιλιά.

Λίγο μετά τον τοκετό, η 34χρονη Graham μοιράστηκε την πρώτη της φωτογραφία με τα δίδυμα μετά τη γέννα και αποκάλυψε τα ονομάτα τους.

«Τα αγόρια μουMalachi & Roman υπήρξαν οι μεγαλύτεροι δάσκαλοί μου και μου υπενθυμίζουν ότι μπορώ να κάνω δύσκολα πράγματα. Αυτό δεν ήταν εύκολο αλλά αξίζει τόσο πολύ. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχω τρία παιδιά. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας το ταξίδι της γέννας και της λοχείας» συμπλήρωσε το διάσημο μοντέλο. Η Αshley Graham έχει αποκτήσει έναν 2χρονο γιο με τον σύζυγό της, Justin Ervin, τον Isaac που είχε γεννηθεί στις αρχές του 2020.