Η Ellen DeGeneres αποκάλυψε το φύλο του μωρού της Jennifer Lawrence

Η Ellen DeGeneres αποκάλυψε το φύλο του μωρού της Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence attends the world premiere of "Don't Look Up" at Jazz at Lincoln Center on Sunday, Dec. 5, 2021, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

H Ellen DeGeneres γνωρίζει το φύλο του μωρού που έφερε στον κόσμο τον Φεβρουάριο η Jennifer Lawrence και το αποκάλυψε με τον… τρόπο της στην τηλεφωνική συνέντευξη που έκανε με την ηθοποιό.

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Jennifer Lawrence τον περασμένο Φεβρουάριο. Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, ιδιοκτήτη γκαλερί, Cooke Maroney χωρίς, ωστόσο, να έχει γίνει γνωστό ως σήμερα το φύλο του μωρού. Να, όμως, που ήρθε η Ellen De Generes ν’ αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό που τόσο καλά κρατά εδώ και καιρό η JLaw.

Η αποκάλυψη έγινε την ώρα που η Ellen DeGeneres έκανε τηλεφωνική συνέντευξη με την Jennifer Lawrence για την εκπομπή The Ellen DeGeneres Show.

Η Jennifer Lawrence έγινε μαμά για πρώτη φορά

Η Ellen De Generes πρόδωσε το φύλο του μωρού της Jennifer Lawrence

Και το φύλο του μωρού… αγοράκι! Αγοράκι έφερε στον κόσμο στα τέλη Φεβρουαρίου η Jennifer Lawrence με την αποκάλυψη να έρχεται διά στόματος Ellen DeGeneres. Ειδικότερα, η Jennifer Lawrence μίλησε τηλεφωνικά την τελευταία εβδομάδα του The Ellen DeGeneres Show με την παρουσιάστρια, η οποία συνεχάρη την ηθοποιό για τον γάμο της με τον Cooke Maroney και την απόκτηση του πρώτου της παιδιού.

Πάνω στην κουβέντα, λοιπόν, η Ellen DeGeneres αποκάλυψε και το φύλο του μωρού της ηθοποιού. Βλέπεις, οι δυο τους είναι γειτόνισσες άρα γνωρίζουν αρκετά καλά η μία για την άλλη. «Σε ακούω μερικές φορές να του μιλάς και είναι πολύ χαριτωμένο», είπε η Ellen DeGeneres στην Jennifer Lawrence μαρτυρώντας έτσι ότι το μωράκι της ηθοποιού είναι αγόρι.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, η Jennifer και ο Cooke δεν είχαν κοινοποιήσει δημόσια το φύλο του μωρού τους, αλλά η Ellen τα… έβγαλε όλα στη φόρα και «πρόδωσε» ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει αγόρι.

Η μυστικοπάθεια της Jennifer Lawrence από τότε που έγινε μαμά

Από τον Φεβρουάριο οπότε και γέννησε, η Jennifer Lawrence κρατά υπό άκρα μυστικότητα τόσο την προσωπική της ζωή όσο και τον νεογέννητο γιο της. Άλλωστε, και η ίδια η Jennifer με τον Cooke ήταν πολύ χαμηλών τόνων όταν υποδέχθηκαν το μωρό τους και μέχρι τις αρχές Απριλίου δεν είχαν εμφανιστεί πουθενά με το μωρό.

https://www.instagram.com/p/CXJe9kjLEgN

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2018, ενώ παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2019. Η Jennifer και ο Cooke επιβεβαίωσαν τα νέα της εγκυμοσύνης τον Σεπτέμβριο του 2021. Τους μήνες που ακολούθησαν, η Jennifer εθεάθη πολλές φορές με φουσκωμένη κοιλιά, ενώ έκανε και promo για την επιτυχημένη ταινία της, Don't Look Up, ενώ ήταν έγκυος. Ωστόσο, δεν αποκάλυψε ποτέ και τίποτα για το φύλο του μωρού.