Ένα baby reveal πάρτι δεν χρειάζεται να είναι μπλε ή ροζ: Βάλε μαύρο χρώμα σαν την Kourtney

Ένα baby reveal πάρτι δεν χρειάζεται να είναι μπλε ή ροζ: Βάλε μαύρο χρώμα σαν την Kourtney

H Kourtney Kardashian και ο Travis Barker περιμένουν τον γιο τους και το πάρτι αποκάλυψης φύλου ήταν αυτό που περιμέναμε από το ζευγάρι.

Πριν από μερικές ημέρες μάθαμε μέσα από τον πιο εναλλακτικό τρόπο πως η Kourtney Kardashian θα γίνει μαμά για τέταρτη φορά στα 44 της χρόνια, μιας και περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Travis Barker.

Μιλάμε ήδη για ένα ροκ μωρό προτού γεννηθεί, του οποίου το φύλο μάθαμε με ένα baby reveal πάρτι ξεχωριστό.

To απίθανο πάρτι αποκάλυψης του φύλου του μωρού

Η Kourtney περιμένει αγοράκι και η αποκάλυψη έγινε με ντραμς, ένα πάρτι υπερ-παραγωγή, από αυτά που μόνο η μεγαλύτερη των αδερφών Kardashian ξέρει να οργανώνει.

Στο βίντεο που δημοσίευσε από κοινού, ο Travis με την Kourtney έγινε η αποκάλυψη για τον Travis Junior, ο οποίος θα έρθει στη ζωή μέσα στο φθινόπωρο.

https://www.instagram.com/reel/Ct5YB_VNiap/

Κι επειδή το ζευγάρι αυτό, από τον αρραβώνα, τον γάμο και την εγκυμοσύνη έχει ακολουθήσει μια πιο goth προσέγγιση, αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει και από το πάρτι αποκάλυψης φύλου του μωρού.

kourt1.jpg

Μαύρα μπαλόνια, μαύρο σκηνικό, μαύρες καρδιές και στην τούρτα, μαύρα και λευκά μπισκότα ήταν μερικά από τα σούπερ props του πάρτι!

Η Kourtney και ο Travis αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβριο του 2021 και παντρεύτηκαν το 2022 στην Ιταλία στην ιδιωτική βίλα των Dolce & Gabbana.

Η Kourt έχει τρία παιδιά με τον Scott Disick, τον Mason, την Penelope και τον Reign και ο Travis είναι μπαμπάς του Landon, της Alabama και της θετής του κόρης Atiana, από τον γάμο με την Shanna Moakler.

Η Kourtney Kardashian είναι έγκυος και το ανακοίνωσε με τον πιο ροκ τρόπο

Η ροκού Kourtney Kardashian ανακοινώνει εγκυμοσύνη

Η Kourtney Kardashian, γνωστή τηλεπερσόνα και πρώην πρωταγωνίστρια του "Keeping Up With the Kardashians", ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, αποκαλύπτοντας ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Travis Barker.

Τα συναρπαστικά νέα αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Barker με τους Blink-182 στο Λος Άντζελες την Παρασκευή, δημιουργώντας μια αξέχαστη στιγμή για το ζευγάρι και τους θαυμαστές τους.

Καθώς ο Barker εμφανιζόταν με πάθος στη σκηνή, η Kardashian εξέπληξε το κοινό κρατώντας ένα πλακάτ που έγραφε: "Travis είμαι έγκυος", πριν μοιραστεί ένα τρυφερό φιλί με τον ταλαντούχο ντράμερ. Αυτή η χαρμόσυνη περίσταση έρχεται έναν χρόνο μετά τον πολυτελή γάμο τους στην Ιταλία, όπου αντάλλαξαν όρκους μπροστά στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

https://www.instagram.com/reel/CtlMrp4Mj87/

Το δύσκολο ταξίδι της εγκυμοσύνης

Ο δρόμος προς την εγκυμοσύνη δεν ήταν εύκολος για την Kardashian, 44 ετών, και τον Barker, 47 ετών. Στην εκπομπή της στο Hulu, το ζευγάρι εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να αποκτήσουν ένα παιδί μαζί και μοιράστηκε το ταξίδι τους, το οποίο περιελάμβανε πολλαπλούς γύρους εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF) και εξερεύνηση διαφόρων φυτικών θεραπειών. Ωστόσο, σε ένα πρόσφατο επεισόδιο της σειράς "The Kardashians" στις 25 Μαΐου, αποκάλυψαν ότι αποφάσισαν να ολοκληρώσουν τις προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης.