Η Kourtney Kardashian είναι έγκυος και το ανακοίνωσε με τον πιο ροκ τρόπο

Η Kourtney Kardashian είναι έγκυος και το ανακοίνωσε με τον πιο ροκ τρόπο
Invision

Η Kourtney Kardashian περιμένει το πρώτο παιδί με τον Travis Barker και η ανακοίνωση ήρθε από εκεί που κανείς δεν περίμενε.

Η Kourtney Kardashian περιμένει το πρώτο παιδί με τον Travis Barker και η ανακοίνωση ήρθε από εκεί που κανείς δεν περίμενε… σε συναυλία με πλακάτ!

Η ροκού Kourtney Kardashian ανακοινώνει εγκυμοσύνη

Η Kourtney Kardashian, γνωστή τηλεπερσόνα και πρώην πρωταγωνίστρια του "Keeping Up With the Kardashians", ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, αποκαλύπτοντας ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Travis Barker.

Τα συναρπαστικά νέα αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Barker με τους Blink-182 στο Λος Άντζελες την Παρασκευή, δημιουργώντας μια αξέχαστη στιγμή για το ζευγάρι και τους θαυμαστές τους.

https://www.instagram.com/reel/CtlMrp4Mj87/

Καθώς ο Barker εμφανιζόταν με πάθος στη σκηνή, η Kardashian εξέπληξε το κοινό κρατώντας ένα πλακάτ που έγραφε: "Travis, είμαι έγκυος", πριν μοιραστεί ένα τρυφερό φιλί με τον ταλαντούχο ντράμερ. Αυτή η χαρμόσυνη περίσταση έρχεται έναν χρόνο μετά τον πολυτελή γάμο τους στην Ιταλία, όπου αντάλλαξαν όρκους μπροστά στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

H Kourtney Kardashian έγινε 44 και ο Travis Barker της ευχήθηκε με τον πιο συγκινητικό τρόπο

Το δύσκολο ταξίδι της εγκυμοσύνης

Ο δρόμος προς την εγκυμοσύνη δεν ήταν εύκολος για την Kardashian, 44 ετών, και τον Barker, 47 ετών. Στην εκπομπή της στο Hulu, το ζευγάρι εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να αποκτήσουν ένα παιδί μαζί και μοιράστηκε το ταξίδι τους, το οποίο περιελάμβανε πολλαπλούς γύρους εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF) και εξερεύνηση διαφόρων φυτικών θεραπειών. Ωστόσο, σε ένα πρόσφατο επεισόδιο της σειράς "The Kardashians" στις 25 Μαΐου, αποκάλυψαν ότι αποφάσισαν να ολοκληρώσουν τις προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, η Kardashian εξέφρασε την πίστη της σε ένα ανώτερο σχέδιο, δηλώνοντας: "Τελειώσαμε επίσημα με την εξωσωματική γονιμοποίηση. Θα θέλαμε ένα μωρό περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αλλά απλά πιστεύω πραγματικά σε αυτό που ο Θεός μας επιφυλάσσει. Αν αυτό είναι ένα μωρό, τότε πιστεύω ότι θα συμβεί".

Αυτή η επερχόμενη προσθήκη στην οικογένειά τους θα είναι το τέταρτο παιδί της Kardashian. Έχει ήδη τρία παιδιά, τον Mason (13), την Penelope (10) και τον Reign (8), τα οποία μοιράζεται με τον πρώην σύντροφό της Scott Disick. Ο Barker έχει επίσης παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του με την Shanna Moakler, τον Landon (19), την Alabama (17) και τη θετή κόρη Atiana (24).

https://www.instagram.com/p/CrhImDEvx1r/

Σε προηγούμενα επεισόδια του ριάλιτι σόου τους, οι κάμερες ακολουθούσαν την Kardashian και τον Barker στα ραντεβού με τους γιατρούς, καταγράφοντας την αποφασιστικότητά τους να συλλάβουν. Η ακλόνητη δέσμευσή τους να δημιουργήσουν οικογένεια τους οδήγησε να εξερευνήσουν διάφορες επιλογές γονιμότητας, αναδεικνύοντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν πολλά ζευγάρια όταν προσπαθούν να συλλάβουν.

Φρέσκο υλικό θα μας δώσει το «Κόρτνεϊ & Τράβις: Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος»