Η Εύη Γιοβάνου μας εξηγεί γιατί το Mommy Shop θα γίνει η προσωπική σας φιλενάδα!

Η Εύη Γιοβάνου μας εξηγεί γιατί το Mommy Shop θα γίνει η προσωπική σας φιλενάδα!

Και πώς μια παρέα νεαρών μαμάδων αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να βοηθήσουν όλες τις μαμάδες να ξαναβρούν τον εαυτό τους.

«Εύη ,το κέικ σου είναι φανταστικό!», « Πέλλη, η τιραμισού σου δεν παίζεται! Είναι τέλεια», «Εσείς κορίτσια με τόσα ωραία πράγματα που φτιάχνετε θα έπρεπε να κάνετε ένα site στο ίντερνετ να τα πουλάτε!» . Κάπως έτσι, λοιπόν, μας παρότρυναν οι φίλες μας και γεννήθηκε το mommy shop.

Ξέρω, κάποιος θα πει άλλο ένα site γύρω από τη μαμά και το μωρό, τη γυναίκα και το παιδί. Όχι! Στόχος του site δεν είναι αυτός! Προσωπικό μας στοίχημα είναι να βοηθήσουμε τις μαμάδες να απεγκλωβιστούν από τις απαιτήσεις της καθημερινότητας, είτε με συμβουλές και προτάσεις, είτε με παροχή σπιτικών εδεσμάτων στην πόρτα τους!

Πριν γίνεις μαμά όλα είναι εύκολα. Έχεις άπλετο χρόνο να πας για καφεδάκι, να πας στα μαγαζιά, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, τον άντρα σου ή σύντροφό σου, να μαγειρέψεις, να βγεις έξω να διασκεδάσεις χωρίς να κοιτάς τον ρολόι της επιστροφής. Και δηλαδή όλα αυτά χάνονται όταν κάνεις παιδί; Μπορεί για λίγο, ναι, αλλά σκοπός είναι να υπάρχει κάποιος που να μας δώσει το έναυσμα να ξαναμπούμε στο παιχνίδι της ζωής. Ή και να προλάβουμε να μην βγούμε καθόλου από αυτό! Να μας απλοποιήσει την καθημερινότητά μας στην πλήρους απασχόλησης δουλειά «επάγγελμα μητέρα».

Πάντα θεωρούσα ότι όταν ζεις η ίδια αυτή την υπέροχη εμπειρία της μητρότητας, αυτό αποτελεί και τον καλύτερο μπούσουλα για να πετύχει αυτό που κάνεις (είτε είναι κατάστημα, είτε site). Εγώ, λοιπόν, που είμαι μια νέα μαμά και μπορώ πολύ καλά να καταλάβω τί σημαίνει να μην προλαβαίνεις πάντα να μαγειρέψεις, να φτιάξεις ένα κέικ για το παιδάκι σου, να ετοιμάσεις το πάρτι του, την βάφτισή του, ή ακόμα και την διακόσμηση του δωματίου του, συμβουλεύω το εξής: Αφήστε το mommy shop να γίνει ο λαγός που τον κυνηγάει ο χρόνος κι εσείς η Αλίκη στη δική σας προσωπική χώρα των θαυμάτων!

Το να γνωρίζεις ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να σε βοηθήσει, να σου προσφέρει σπιτική ποιότητα σε φαγητό, αλλά και να σε συμβουλέψει σε τυχόν απορίες που γεννάει το μυαλουδάκι σου, είναι πολύτιμο! Ακόμα και να αγοράσεις κάποιο δώρο επειδή δεν πρόλαβες να πας στα μαγαζιά!

Το κυριότερο όμως μέσα από όλα αυτά είναι η νέα μαμά να ξυπνάει κάθε μέρα χαρούμενη, και να σκέφτεται ότι δεν είναι μόνη! Ότι, υπάρχει κάποιος που μπορεί να της φτιάξει την διάθεση. Να γίνει ο προσωπικός της σεφ, διακοσμητής, ψυχολόγος, διασκεδαστής, και σύμβουλος.

Όπως είπε και μια φίλη μου, ας γίνουμε λοιπόν η προσωπική σας φιλενάδα!

Info:


www.mommyshop.gr
www.facebook.com/mommyshop
twitter.com/mommy_shop
mommyshop@live.com