Pregnant and beautiful: Συμβουλές ομορφιάς για εγκύους

Pregnant and beautiful: Συμβουλές ομορφιάς για εγκύους

Τι πρέπει να προσέξετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Εγκυμοσύνη. Μια περίοδος τόσο γλυκιά αλλά συνάμα περίεργη για εσάς, ειδικά αν εγκυμονείτε το πρώτο σας παιδί. Είναι αλήθεια ότι το σώμα σας αλλάζει και εσείς θα πρέπει να είσαστε συνειδητοποιημένες. Η φροντίδα της επιδερμίδας αλλά και του σώματός σας είναι πολύ σημαντική.


Ιδού λοιπόν μερικές συμβουλές ομορφιάς για εγκύους:


- Ύπνος ο μαγικός. Ειδικά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός. Φροντίστε να απολαμβάνετε ποιοτικό ύπνο, τουλάχιστο οχτώ ωρών. Μην ξενυχτάτε μονίμως και φυσικά μην εξαντλείστε
- Ενυδάτωση τώρα: Το δέρμα σας όπως είναι λογικό έχει την τάση να ανοίγει ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς. Φροντίστε να εφαρμόζετε καθημερινά ειδικές κρέμες αλλά και βαζελίνη, η οποία κάνει θαύματα. Επιπλέον, μην ξεχνάτε να πίνετε πολύ νερό
- Επιχείρηση μαλλιά: Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ίσως παρατηρήσετε ότι τα μαλλιά σας μακραίνουν πιο γρήγορα και έχουν αποκτήσει extra λάμψη και όγκο. Χαρείτε το όσο μπορείτε και μην ξαφνιαστείτε αν μετά τη γέννα δείτε να χάνετε αρκετές τρίχες. Ορμονικές διαταραχές είναι αυτές, θα περάσουν!
- Stop στα ψηλοτάκουνα. Τα ψηλά τακούνια δύναται να σας προκαλέσουν πόνους στην πλάτη και στη μέση σας. Αγοράστε χαμηλά, ανατομικά παπούτσια, τα οποία θα σας χαρίσουν άνεση. Τέλος, όταν ξαπλώνετε, μην ξεχνάτε να ακουμπάτε τα πόδια σας πάνω σε ένα μαξιλάρι. Αυτομάτως θα σας χαλαρώνει!

Με το καλό!!

Διαβάστε ακόμα
Μαύρισμα και εγκυμοσύνη: Μπορούν να συνδυαστούν;

Εγκυμοσύνη και ραγάδες: Πώς να σώσω το κακό;

Tips για να χάσετε τα κιλά της εγκυμοσύνης πιο γρήγορα!