Da Vinci: Η μέθοδος κατά της υπογονιμότητας, που υπόσχεται θαύματα!

Da Vinci: Η μέθοδος κατά της υπογονιμότητας, που υπόσχεται θαύματα!

Η ρομποτική χειρουργική δίνει τη λύση στις ποικίλες αιτίες της υπογονιμότητας

Υπογονιμότητα. Μεγάλος αριθμός ζευγαριών ταλαιπωρείται από αυτή. Η επιστήμη είναι εδώ για να βοηθήσει τα ζευγάρια να αποκτήσουν τον καρπό του έρωτά τους. Ένα σύστημα ρομποτικής χειρουργικής υπόσχεται θαύματα. Το Ρομποτικό Χειρουργικό Σύστημα DaVinci δημιουργήθηκε το 1995 και πραγματοποιεί όλο το φάσμα των λαπαροσκοπικών εγχειρήσεων.


Τι είναι όμως το DaVinci;


Το σύστημα αυτό δίνει τη δυνατότητα στο γιατρό να πραγματοποιεί ακόμη και τις πιο δύσκολες επεμβάσεις με ιδιαίτερη ακρίβεια και λεπτομέρεια. Το πρωτοποριακό αυτό σύστημα, επιτρέπει στο γιατρό να έχει τρισδιάστατη εικόνα του χειρουργικού πεδίου. Η μεγέθυνση είναι πολύ μεγάλη κι έτσι αποφεύγονται τα λάθη. Επιπροσθέτως, τα χειρουργικά εργαλεία των ρομποτικών βραχιόνων αντικαθιστούν τα ανθρώπινα χέρια και μπορούν με μεγάλη ακρίβεια να κάνουν ό,τι θα έκανε ο γιατρός με το χέρι του. Μην ξεχνάμε ότι αυτά μπορούν να περιστρέφονται σχεδόν 360 μοίρες!


Η επέμβαση αυτή είναι πιο σύντομη και πιο ανώδυνη. Η γυναίκα χάνει πιο λίγο αίμα και αναρρώνει γρηγορότερα. Τέλος, η επέμβαση αυτή δεν αφήνει ουλές.

Διαβάστε ακόμα

Pregnant and beautiful: Συμβουλές ομορφιάς για εγκύους

Μαύρισμα και εγκυμοσύνη: Μπορούν να συνδυαστούν;

Εγκυμοσύνη και ραγάδες: Πώς να σώσω το κακό;