Spa μητρότητας! Ένας παράδεισος για τις νέες- άυπνες- ταλαιπωρημένες μάνες

Spa μητρότητας! Ένας παράδεισος για τις νέες- άυπνες- ταλαιπωρημένες μάνες

Κοστίζει αλλά αξίζει...

Και ποιά νέα μαμά δεν έχει πει να έμενε 2-3 μήνες στο μαιευτήριο μετά τη γέννα αφού οι πρώτοι μήνες με ένα νεογέννητο στο σπίτι φαντάζει Γολγοθάς. Ανά δυο ώρες τάισμα, αλλαγή πάνας, ύπνος ελάχιστος αφού το μυαλό σου είναι μόνο στο μωράκι και ταυτόχρονα πρέπει να είσαι σύζυγος και νοικοκυρά; Γίνεται; Γίνεται αλλά με δυσκολία για αυτό και ένα "Spa μητρότητας" φαντάζει παράδεισος για τις εξαντλημένες μαμάδες αλλά και για τους μπαμπάδες.
Η ιδέα ανήκει στον Nick Balfour, επιχειρηματία στο Λονδίνο, ο οποίος είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών. Δημιούργησε λοιπόν ένα χώρο που θυμίζει spa, ξενοδοχείο και ολίγον νοσοκομείο.
Σε αυτό τον χώρο έχετε τη δυνατότητα να χαλαρώσετε με το μπουρνούζι σας σε ένα άνετο κρεβάτι , χαζεύοντας τηλεόραση, τρώγοντας ξηρούς καρπούς ενώ περιμένετε το δείπνο σας.
Το περιβάλλον πολύ σικάτο εσείς πίνετε το κρασί σας με τον σύζυγό σας και το παιδί είναι στο διπλανό δωμάτιο που διαθέτει απίστευτη ηχομόνωση μαζί με μια νταντά. Θέλετε κι άλλα; Μπορείτε να κάνετε τη γιόγκα σας, να κάνετε spa και να φάτε απο τα χεράκια ενός καταπληκτικού chef.
Δεν είναι όνειρο, είναι πραγματικότητα αλλά θα πρέπει να ταξιδέψετε μέχρι το Λονδίνο και ταυτόχρονα να πληρώσετε 600 λίρες τη νύχτα αλλά μην ξεχνάτε έχετε τα πάντα από βοήθεια στον θηλασμό μέχρι μανικιούρ και το παιδάκι σας μια χαρά ευτυχισμένο και εσείς χωρίς μαύρους κύκλους από την αϋπνία. Αυτά είναι...

Διαβάστε επίσης:

Mommyrexia: Πώς ο φόβος των κιλών μπορεί να βλάψει εσάς και το έμβρυο