Αγόρι ή κορίτσι; 5 τρόποι για να αποκαλύψεις το φύλο του μωρού σου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αγόρι ή κορίτσι; 5 τρόποι για να αποκαλύψεις το φύλο του μωρού σου

Το gender reveal party σου μπορεί να γίνει τόσο μοναδικό, όσο το θέλεις.

Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, είναι η διαδικασία αποκάλυψης του φύλου του μωρού που περιμένεις. Είτε είναι έκπληξη για εσένα, είτε όχι, είναι μία πολύ όμορφη διαδικασία.

Αν γνωρίζεις ήδη το φύλο μπορείς να το οργανώσεις μόνη σου, αν θέλεις να το μάθεις ως έκπληξη, βάλε κάποιον φίλο ή μέλος της οικογένειάς σου να παραλάβει τα αποτελέσματα και άσε τον να κανονίσει όλο το πάρτι. Ιδέες και τρόποι υπάρχουν πολλοί και μπορείς να πάρεις μερικές διαβάζοντας τις παρακάτω γραμμές.

Maternity style! 7 αέρινα φορέματα για στυλ και άνεση στην εγκυμοσύνη

Μπαλόνια σε ροζ ή μπλε χρώμα

Είτε περιμένεις ένα παιδάκι, είτε δίδυμα, τα μπαλόνια είναι μια safe επιλογή για την αποκάλυψη του φύλου του μωρού σου.

Τα μπαλόνια μπορούν να έχουν απευθείας ροζ ή μπλε χρώμα ή για μεγαλύτερο σασπένς μπορούν να είναι μαύρα και να έχουν μέσα μπλε ή ροζ κομφετί.

pexels tima miroshnichenko 6462759

Τούρτα έκπληξη

Το gender reveal party μπορεί να γίνει λίγο μετά το τέλος του δεύτερου τριμήνου, γύρω στον έβδομο ή όγδοο μήνα, όταν το φύλο είναι ήδη ανιχνεύσιμο στο υπερηχογράφημα. Είναι επίσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που ο κίνδυνος αποβολής έχει μειωθεί σημαντικά.

Η τούρτα είναι επίσης ένας πολύ όμορφος τρόπος για να αποκαλύψεις το φύλο του μωρού σου. Με λευκό χρώμα από έξω και ροζ ή μπλε κρέμα στο εσωτερικό της η τούρτα είναι ένας ιδανικός τρόπος για τη μεγάλη αποκάλυψη.



Κομφετί ή καπνός;

Αν το πάρτι γίνει σε κάποιον εξωτερικό χώρο, τα κομφετί ή ο καπνός είναι μια εξαιρετική ιδέα. Αν το ζευγάρι δεν έχει ιδέα για το φύλο του μωρού, τότε τα κομφετί θα είναι η απόλυτη έκπληξη. Επιπλέον θα δείχνουν υπέροχα στις φωτογραφίες. Ο καπνός κάνει την ίδια δουλειά ακριβώς αλλά είναι καλύτερος σε ό,τι αφορά το περιβάλλον. Επιπλέον θα διαρκέσει περισσότερο από ότι τα κομφετί.

Surprise box

Το κουτί έκπληξης είναι αυτό ακριβώς που λέει η λέξη. Λειτουργεί καλύτερα όταν δεν ξέρεις το φύλο του μωρού σου. Σε ένα κουτί που αναγράφει αγόρι ή κορίτσι μπορούν οι φίλοι σου να το έχουν γεμίσει με μπαλόνια με ήλιο σε ροζ ή μπλε απόχρωση τα οποία μόλις το ανοίξεις θα ανέβουν ψηλά στον ουρανό (σε κλειστό χώρο ίσως λειτουργεί επίσης καλύτερα).

Ναυτία στην εγκυμοσύνη; 5 αιθέρια έλαια για να την αντιμετωπίσεις

Η τυχερή πινιάτα

Οι πινιάτες μπορεί να σου θυμίζουν παιδικά πάρτι, όμως και για ένα gender reveal party είναι εξίσου υπέροχη ιδέα. Τη γεμίζεις με ζαχαρωτά και διάφορα γλυκά σε ροζ ή μπλε αποχρώσεις και μαζί με τον σύντροφό σου (σύζυγό σου) προσπαθείτε να τη σπάσετε μαζί.