Γίνε ο καλύτερος νονός του κόσμου με λαμπάδες από τα καταστήματα Μουστάκας

Γίνε ο καλύτερος νονός του κόσμου με λαμπάδες από τα καταστήματα Μουστάκας

Εάν είσαι νονά ή νονός σίγουρα θα έχεις καταλάβει ότι το Πάσχα πλησιάζει. Η κρίσιμη ώρα της επιλογής της σωστής λαμπάδας για το βαφτιστήρι σου έρχεται και το άγχος μεγαλώνει. Τα παιχνιδάδικα Μουστάκας και φέτος μας βοηθούν στην επίλυση αυτού του δύσκολου έργου προτείνοντάς μας τις καλύτερες λαμπάδες για κορίτσια και αγόρια!

Φέτος το Πάσχα τα κορίτσια μπορούν να γίνουν ό,τι ονειρεύονται με τις λαμπάδες Barbie! Με τη λαμπάδα Barbie Μυστική Πράκτορας τα κορίτσια θα μπορούν να παίξουν σκηνές από τη νέα ταινία της Barbie! Με την ειδική λαβή η Barbie κάνει απίστευτα ακροβατικά για τη νέα της αποστολή! Είστε έτοιμοι να λύσετε το μυστήριο με την Barbie; Με τη λαμπάδα Barbie Πριγκίπισσα Μακριά Μαλλιά τα κορίτσια χρησιμοποιούν το ειδικό αξεσουάρ για μαλλιά για να κάνουν παραμυθένια χτενίσματα στην κούκλα τους!

Για τα αγόρια οι καλύτερες λαμπάδες είναι Hot Wheels! Με τη λαμπάδα Hot Wheels Γκαζοπριονοκορδέλα μπορούν να φτιάξουν τους δικούς τους συνδυασμούς! Απλά τοποθετούν τα Γκαζοπρίονα στον εκτοξευτή, τα «πριονίζουν» στη μέση, τα ενώνουν ξανά και φτιάχνουν το δικό τους μοναδικό Γκαζοπρίονο! Αμέτρητοι συνδυασμοί και τρελά γκάζια με τη λαμπάδα Hot Wheels Γκαζοπριονοκορδέλα! Για τους μικρούς μας φίλους που τρελαίνονται για αυτοκινητάκια και θέλουν να εμπλουτίσουν τη συλλογή τους υπάρχει η λαμπάδα Hot Wheels αυτοκινητάκια σετ των 5. Μία λαμπάδα με 5 διαφορετικά αυτοκινητάκια Hot Wheels!

Και το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι όλες οι παραπάνω λαμπάδες έχουν το τέλειο ζωγραφιστό κερί! Βρείτε όλες τις λαμπάδες Barbie και Hot Wheels στα παιχνιδάδικα Μουστάκας!