Για τις πιο τρυφερές στιγμές της ζωής μας

Για τις πιο τρυφερές στιγμές της ζωής μας

Αυτοί οι πρώτοι μήνες που κρατάς το βρεφάκι σου στα χέρια σου, είναι πιο οι τρυφερές στιγμές της ζωής σου.

Δεν ξεχνάς ποτέ την πρώτη μυρωδιά, το πρώτο χάδι, το πρώτο γελάκι, τις πρώτες λεξούλες. Κι αυτό το τρυφερό δερματάκι που είναι τόσο εύθραυστο και νομίζεις ότι με μία απότομη κίνηση θα το πληγώσεις.

Πόσες μαμάδες έχουν προβληματιστεί για το πώς θα περιποιηθούν και θα προστατέψουν το δέρμα του μωρού τους; Πόσες από εσάς έχετε αλλάξει δεκάδες γνώμες για το ποια προϊόντα θα χρησιμοποιήσετε για τη φροντίδα του μωρού σας τους πρώτους μήνες;

Όλα ξεκινούν από το πρώτο μπανάκι. Στην αρχή φοβάσαι ότι θα γλιστρήσει το μωρό μέσα από τα χέρια σου. Ότι μπορεί να τραυματιστεί ή να ενοχληθεί από το νερό στο πρόσωπό του, στη μυτούλα και στα μάτια. Όλα όμως σιγά σιγά παίρνουν τον δρόμο τους και η νέα μαμά συνηθίζει. Έχει όμως τον ιδανικό σύμμαχο. Το σαμπουάν & αφρόλουτρο 0-12 μηνών της Προδέρμ με εκχύλισμα χαμομηλιού. Χάρη στην ειδική του σύνθεση, καθαρίζει υγιεινά το κεφαλάκι και το σώμα του μωρού. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα, ιδανικό για συχνή χρήση, υποαλλεργικό και φυσικά χωρίς Parabens.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr