Despoina’s little stories: «Το σούπερ μάρκετ και τα εμβόλια… Αυτή η μάστιγα!»

Despoina’s little stories: «Το σούπερ μάρκετ και τα εμβόλια… Αυτή η μάστιγα!»

Δεν ξέρω αν συμβαίνει σε όλους τους γονείς που έχουν μικρά παιδιά ή αν συμβαίνει μόνο σε εμένα που θέλω όλα να γίνονται ρολόι, στην ώρα τους και απολύτως σωστά.

Άλλωστε σας έχω γράψει στο παρελθόν για το συγκλονιστικό μυστικό που ανακάλυψα πριν λίγες μέρες…

Όμως η μέρα των εμβολίων μοιάζει λίγο με τη μέρα του σούπερ μάρκετ στο πιο… «επώδυνό» του όμως.

Δε λέω το «μικρό σούπερ μάρκετ» που είναι μόνο για τα απαραίτητα της ημέρας. Λέω για το «μεγάλο σούπερ μάρκετ» που σε αποτελειώνει… Τουλάχιστον εμένα. Να ας πούμε, πώς νιώθεις όταν μετά τη δουλειά, τρέχεις κατάκοπη να προλάβεις το σούπερ μάρκετ για να ψωνίσεις τα τρόφιμα και τα απορρυπαντικά του μήνα;

Έχεις ξυπνήσει από τα χαράματα για να ετοιμάσεις τα παιδιά για το σχολείο, έχεις τακτοποιήσει το σπίτι, έχεις πάει στη δουλειά, επιστρέφεις αργά το απόγευμα κουρέλι –αφού έχεις φάει την κίνηση της ζωής σου- παίρνεις τα παιδιά σου –γιατί κάποια στιγμή πρέπει να τα δεις και αυτά τα δόλια- και πάτε όλοι μαζί στο σούπερ μάρκετ. Φορτώνεις καρότσια –γιατί είπαμε, είναι το «μεγάλο σούπερ μάρκετ»- περιμένεις στην ουρά στο ταμείο, πληρώνεις, φορτώνεις το αυτοκίνητό σου, ξεφορτώνεις στο ασανσέρ και μεταφέρεις δεκάδες σακούλες στην κουζίνα. Βγάζεις από τις σακούλες, τακτοποιείς στα ράφια, στα ντουλάπια και στο ψυγείο.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr