«Το πρώτο μου γιαουρτάκι» έχει κάτι από φροντίδα μαμάς!

«Το πρώτο μου γιαουρτάκι» έχει κάτι από φροντίδα μαμάς!

Το νέο που έρχεται από την Κρι Κρι είναι υπέροχο για τις μαμάδες και ακόμα πιο υπέροχο για τα μωρά τους!

Είναι το νέο βρεφικό γιαούρτι Κρι Κρι, «Το πρώτο μου γιαουρτάκι», και είναι το 1ο γιαούρτι ειδικά σχεδιασμένο για βρέφη, από 6 μηνών και πάνω.

«Tο πρώτο μου γιαουρτάκι» Κρι Κρι σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τη βρεφική διατροφή και σύμφωνα με την επιστημονική καθοδήγηση του Ελληνικού Κολλεγίου Παιδιάτρων, ώστε να καλύψει τις ειδικές διατροφικές απαιτήσεις των βρεφών, που είναι πολύ διαφορετικές από αυτές ενός ενήλικα.

Όλες οι μαμάδες θα μπορούν να νιώθουν απόλυτη ασφάλεια για το τι δίνουν στο μωρό τους γιατί «Tο πρώτο μου γιαουρτάκι» είναι γιαούρτι και όχι ένα ακόμα επιδόρπιο γιαουρτιού. Φτιάχνεται μόνο από 100% ελληνικό γάλα ημέρας και ήπιες καλλιέργειες & LGG®, ιδανικές για βρέφη, χωρίς πρόσθετα σάκχαρα ή οποιοδήποτε άλλο πρόσθετο και συντηρητικό και θα γίνει ένας από τους βασικούς λόγους για να κάνει «Αααα»!

«Tο πρώτο μου γιαουρτάκι» Κρι Κρι είναι ένας πολύτιμος τρόπος της μαμάς να δείξει στο μωρό της τη φροντίδα της, αφού αποτελεί φυσική πηγή ασβεστίου, βιταμίνης Β12 και Β2 ενώ είναι το μόνο βρεφικό γιαούρτι με ειδική άδεια παραγωγής από τον ΕΟΦ (Αρ. Πρωτοκόλλου 49352/12-4-2019).

kri kri giaourti 2

Σύμφωνα με την οδηγία του Υπουργείου Υγείας για τη βρεφική διατροφή, το γιαούρτι συστήνεται από τον 6ο κιόλας μήνα, είτε για πρωινό είτε για απογευματινό, ενώ κατά τον 1ο χρόνο ζωής πρέπει να αποφεύγονται τρόφιμα με πρόσθετη ζάχαρη, όπως επιδόρπια γιαουρτιού, κρέμες κλπ.

Η εισαγωγή του γιαουρτιού στη διατροφή του μωρού, από τον 6ο μήνα, είναι πολύ σημαντική, καθώς:

  • έχει μεγαλύτερη διατροφική αξία από το γάλα
  • είναι πιο εύπεπτο για τα μωρά
  • είναι μια τροφή νέα και πολύ ευχάριστη που βοηθάει τα μωρά να εξοικειωθούν με το κουτάλι.

Η στιγμή εκείνη που το πρώτο του γιαουρτάκι θα συναντήσει το πρώτο του κουταλάκι θα είναι μια στιγμή, με την υπογραφή Κρι Κρι, που ο μπαμπάς σίγουρα θα θέλει να απαθανατίσει!

https://www.krikri.gr/prwto-giaourtaki/