Εσύ γνωρίζεις τους Πιτζαμοήρωες που έχουν κατακτήσει κάθε παιδική καρδιά;

Εσύ γνωρίζεις τους Πιτζαμοήρωες που έχουν κατακτήσει κάθε παιδική καρδιά;

Μεγαλώνοντας και περνώντας στον κόσμο των ενηλίκων, η μόνη μας ευκαιρία να ξαναγίνουμε και εμείς για λίγο παιδιά είναι αφιερώνοντάς τους τον χρόνο μας.

Αν έχεις την ευλογία να είσαι μανούλα, θεία ή νονά, τότε γνωρίζεις από πρώτο χέρι πόσο διαφορετικός δείχνει ο κόσμος μέσα από τα μάτια ενός παιδιού. Μεγαλώνοντας και περνώντας στον κόσμο των ενηλίκων, η μόνη μας ευκαιρία να ξαναγίνουμε και εμείς για λίγο παιδιά είναι αφιερώνοντάς τους τον χρόνο μας.

Αυτό είναι το συμπέρασμα που έχω βγάλει έπειτα από τον ερχομό της πρώτης μου ανιψιάς στη ζωή μου και η αλήθεια είναι πως λίγα πράγματα απολαμβάνω, όσο τις στιγμές που περνάω μαζί της. Το απαιτητικό πρόγραμμα της μητέρας της, δηλαδή της αδερφής μου, μας δίνει την ευκαιρία να συναντιόμαστε αρκετά απογεύματα μες στην εβδομάδα και να μοιραζόμαστε η μία την παρέα της άλλης. Και μπορεί να είναι μόλις πέντε χρονών, ωστόσο, είναι αξιοθαύμαστο το πόσα πολλά πράγματα έχω μάθει χάρη σε εκείνη!

Ακόμη πιο αξιοθαύμαστο -για να μην πω αξιοπερίεργο- είναι το γεγονός πως η σχεδόν καθημερινή μας συναναστροφή, μας έκανε με τον καιρό να αποκτήσουμε και κοινές συνήθειες. Όπως το να ετοιμάζουμε μαζί βραδινό, να διαβάζουμε βιβλία και να παρακολουθούμε ανελλιπώς κάθε απόγευμα στις 19.00, την αγαπημένη μας παιδική σειρά «Ήρωες με Πιτζάμες» (PJ Masks) στο παιδικό κανάλι Disney Junior του Vodafone TV!

Πιθανότατα, αν υπάρχει κάποιο παιδί προσχολικής ηλικίας στον στενό κύκλο σου, θα γνωρίζεις ήδη πως πρόκειται για την πιο δημοφιλή σειρά κινουμένων σχεδίων, η οποία από το 2015 που ξεκίνησε να προβάλλεται, έχει καταφέρει να «τρυπώσει» σε κάθε παιδική καρδιά εκεί έξω. Αν αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που έχει καταφέρει να την κάνει τόσο αγαπητή, διάβασε το κείμενο που ακολουθεί και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

αποριεσσσσ

Οι Πιτζάμες… εν δράση!

Αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη σειρά να ξεχωρίζει τόσο πολύ έναντι άλλων, είναι το γεγονός πως οι κεντρικοί ήρωες θυμίζουν -εκ πρώτης όψεως- τυπικά εξάχρονα παιδιά που μπορεί να συναντήσει κάποιος σε μία παιδική χαρά ή το προαύλιο ενός σχολείου. Με άλλα λόγια είναι θέμα χρόνου να ταυτιστούν τα μικρά σου μαζί τους. Ο Connor, o Greg και η Amaya, το ιδιαίτερο αυτό τρίπτυχο, μοιράζεται εκτός από το ίδιο σχολείο και την ίδια γειτονιά, μία πραγματικά δυνατή φιλία.

Αυτό όμως που λίγοι γνωρίζουν για εκείνους, είναι πως μετά τη δύση του ήλιου και μόλις φορέσουν τις πιτζάμες τους, μεταμορφώνονται σε δυνατούς σούπερ ήρωες που μάχονται να σώσουν την πόλη και να διαφυλάξουν το κοινό καλό από το χάος που θέλουν να προκαλέσουν ταραχοποιά στοιχεία, όπως ο μοχθηρός και αιώνιος αντίπαλός τους Romeo. Έτσι, από Connor, Greg και Amayia, γίνονται οι παντοδύναμοι Πιτζαμοήρωες, Catboy, Gecko και Owlette αντίστοιχα, ενώ στο πλευρό τους έχουν πάντα τον δεξιοτέχνη PJ Robot και τα μοναδικά οχήματα, όπως το γατοκίνητο, το κουκουβόπλανο και το Γκέκο μομπίλ που τους επιτρέπουν να ξεπερνούν όποιο εμπόδιο συναντούν στον δρόμο τους και να φέρνουν εις πέρας κάθε δύσκολη αποστολή! Το καλύτερο, βέβαια, δεν στο έχω αποκαλύψει ακόμη, καθώς χάρη στην ειδική θεματική κατηγορία PJ Masks On Demand, όχι μόνο μπορούμε εγώ και η ανιψιά μου να παρακολουθούμε όπου και όποτε θέλουμε όλα τα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς, αλλά έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε δωρεάν σε αποκλειστικότητα και κάποια από τα επεισόδια του πιο πρόσφατου τρίτου κύκλου!

Μία συνάντηση σούπερ ηρώων!

Δεν μπορώ να σου περιγράψω τη χαρά της ανιψιάς μου, όταν ακούει έστω και μία νότα από το χαρακτηριστικό τραγούδι που «ντύνει» τους τίτλους αρχής, ούτε μπορώ να φανταστώ την αντίδρασή της, μόλις της ανακοινώσω πως σε λίγες ημέρες θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους αγαπημένους της ήρωες από κοντά!

Το Vodafone TV σε συνεργασία με τα κανάλια Disney, αποφάσισαν να κάνουν το όνειρο χιλιάδων παιδιών πραγματικότητα, διοργανώνοντας μία εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο, την Παρασκευή 27/09 από τις 17.00 μέχρι τις 21.00 και το Σάββατο 28/09 από τις 12.00 μέχρι τις 20.00, παρέα με τους αγαπημένους μας «Ήρωες με Πιτζάμες» στο «The Mall Athens»!

Εκεί, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να βγάλουν φωτογραφίες με τους PJ Masks, να κερδίσουν συλλεκτικά δώρα, να συμμετέχουν στην αποστολή «Στίβο με Εμπόδια των PJ Masks» και γιατί όχι, να μεταμορφωθούν με τη βοήθεια του ειδικά κατασκευασμένου «Σταθμού Καλλιτεχνίας» στον αγαπημένο τους ήρωα! Δεν πρόκειται να το χάσουμε με τίποτα!

metipota

Αν το παιδάκι, το βαφτιστήρι ή το ανιψάκι σου, τρελαίνεται όσο εμείς για τους απίθανους «Ήρωες με Πιτζάμες», τότε μην χάσεις αυτό το event! Θα είναι η τέλεια ευκαιρία -όχι μόνο να περάσετε λίγο επιπλέον ποιοτικό χρόνο μαζί, αλλά να μοιραστείτε και μία διασκεδαστική μελλοντική ανάμνηση που είναι βέβαιο πως θα θυμάστε για πολλά ακόμη χρόνια!