Το νέο Frozen είναι εδώ και δεν θα το χάσουμε με τίποτα!

Το νέο Frozen είναι εδώ και δεν θα το χάσουμε με τίποτα!

Αλήθεια, εσύ γνωρίζεις ποια είναι τα χαρακτηριστικά που μπορούν να «απογειώσουν» μία ταινία στο μικρό αλλά και το μεγάλο κοινό; 

Μπορείς να φανταστείς ποια είναι η σύσταση, που εκτός από αναρίθμητες εισπράξεις στα ταμεία, θα κάνει όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από ηλικία ή φύλο να μιλάει για αυτή με τα καλύτερα λόγια; Ομολογώ πως μέχρι πριν λίγα χρόνια, συγκεκριμένα έξι, αν με ρωτούσες δεν θα είχα καμία απάντηση έτοιμη. Ωστόσο, πηγαίνοντας τότε να παρακολουθήσω την προβολή του κινουμένου σχεδίου «Ψυχρά και Ανάποδα» μαζί με την κορούλα μου, συνειδητοποίησα πως η συνταγή είναι πολύ πιο περίπλοκη από όσο νομίζουμε.

Το να «σπάσεις» τα ταμεία σε ένα μόνο ηλικιακό γκρουπ, είναι κάτι που ίσως το έχουν καταφέρει αρκετοί. Το να παρασύρεις όμως στον ρυθμό σου κορούλες μαζί με μαμάδες, να τραγουδήσουν «Και ξεχνώ, τα ξεχνώ, γίνομαι ένα με τον ουρανό», είναι κάτι πραγματικά μαγικό, που μόνο η βασίλισσα Έλσα μπορούσε να καταφέρει! Και ειλικρινά, εκτός από τη μικρή μου, ούτε εγώ πλέον μπορώ να κρύψω την ανυπομονησία μου για την κυκλοφορία του πολυαναμενώμενου sequel «Ψυχρά και ανάποδα II» της Disney στις 28 Νοεμβρίου!

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr