Τρεις λόγοι που η ρουτίνα μπάνιου του μωρού μας είναι η πιο σημαντική της ημέρας

Τρεις λόγοι που η ρουτίνα μπάνιου του μωρού μας είναι η πιο σημαντική της ημέρας

Κάθε νέα μητέρα αντιλαμβάνεται πολύ σύντομα μετά τον ερχομό του μωρού της πως η ρουτίνα που τηρεί μέσα στην ημέρα βοηθά πολύ το παιδάκι της να είναι πιο ήρεμο και χαλαρό.

Τα μωράκια απολαμβάνουν τη φροντίδα των γονιών τους από την πρώτη στιγμή της γέννησής τους και μέχρι να θεωρηθούν… «μεγάλα παιδιά» και η συνέπεια της ρουτίνας μέσα στην ημέρα τούς δίνει την αίσθηση ασφάλειας και ικανοποίησης. Ο ύπνος, το φαγητό, το μπάνιο, ακόμα και το παιχνίδι, όταν γίνονται καθημερινά επί της ίδιας βάσης, σχεδόν… «εξασφαλίζουν» ένα ήρεμο μωράκι, χαρούμενο κι ευχαριστημένο. Ειδικά όσον αφορά στη ρουτίνα του μπάνιου του μωρού, αυτή σύντομα γίνεται η πιο αγαπημένη ώρα της ημέρας τόσο για τη μητέρα, όσο και για το ίδιο και θα εξηγήσουμε αμέσως το γιατί!

Καθαριότητα και υγιεινή, για να πηγαίνουν όλα καλά

Η ώρα του μπάνιου είναι η ώρα που η μητέρα ασχολείται διεξοδικά με την καθαριότητα και την υγιεινή του παιδιού της. Η φροντίδα του μωρού, ειδικά όταν πρόκειται για νεογέννητο, είναι εξαιρετικά σημαντική, γι’ αυτό προσέχουμε ώστε να προσφέρουμε στο παιδάκι μας το καλύτερο δυνατό. Επιμελούμαστε διεξοδικά και πολύ σχολαστικά όλο το κορμάκι του, με την απαραίτητη προσοχή και έχοντας μαζί μας τα υψηλής ποιότητας προϊόντα Mustela®: Είναι μαζί μας από τη γέννηση έως το παιδί μας να μεγαλώσει αρκετά, καθώς αποτελούνται από σειρές προϊόντων για κάθε τύπο δέρματος του μωρού και του παιδιού, κανονικό, ευαίσθητο, ξηρό και ατοπικό. Με τα αφροντούς, τα σαμπουάν και τις κρέμες ενυδάτωσης για το σώμα και το πρόσωπο της Mustela®, γνωρίζουμε ότι προσφέρουμε στο παιδί μας προϊόντα με 95% φυσικά συστατικά κατά μέσο όρο, με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, μοναδική υφή και μυρωδιά. Με σεβασμό στο βρεφικό και παιδικό δερματάκι και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του ανάλογα με την ηλικία, φροντίζουμε το μικρό μας όσο καλύτερα μπορούμε.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr