Back to school: Γιατί το Hedrin πρέπει να υπάρχει στη σχολική λίστα κάθε μαθητή

Back to school: Γιατί το Hedrin πρέπει να υπάρχει στη σχολική λίστα κάθε μαθητή

Το τέλος του καλοκαιριού μπορεί να μην ενθουσιάζει τα μικρά μας, όμως συγχρόνως τα «πλημμυρίζει» ανυπομονησία, αφού πλέον αρχίζουν να μετράνε αντίστροφα για τη στιγμή που θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς. Δεν βλέπουν την ώρα να βρεθούν ξανά παρέα με τους συμμαθητές τους, να μοιραστούν αναμνήσεις από τις διακοπές, να παίξουν, να γελάσουν και να μάθουν πολλά νέα και ενδιαφέροντα πράγματα. Εμείς οι μανούλες από την άλλη, όσο κι αν συμμεριζόμαστε τον ενθουσιασμό των παιδιών, ταυτόχρονα βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση, αφού ξέρουμε πως στην πραγματικότητα, το σχολικό κουδούνι είναι ένα «καμπανάκι» που μας προειδοποιεί για τις ψείρες που ετοιμάζονται να κάνουν… εκστρατεία στα κεφάλια των μικρών μαθητών.

Όσες από εμάς έχουμε έρθει αντιμέτωπες στο παρελθόν με το δυσάρεστο φαινόμενο της φθειρίασης στο κεφάλι του παιδιού μας, ξέρουμε πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να απαλλαγούμε από αυτό, όταν σχεδόν όλη η υπόλοιπη τάξη αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα. Ακριβώς για αυτό, καλό θα ήταν να λάβουμε έγκαιρα τα μέτρα μας και να προσθέσουμε στη λίστα με τον σχολικό εξοπλισμό του παιδιού τη σειρά προϊόντων Hedrin, την ασφαλή και αποτελεσματική λύση που προλαμβάνει και εξοντώνει τις ψείρες με τον πιο φυσικό τρόπο!

Φυσικά, αποτελεσματικά και με απόλυτη ασφάλεια

Μία σκέψη που προβληματίζει ιδιαίτερα τις μαμάδες των μικρών μαθητών, σχετίζεται με το ότι πολλές από τις επιλογές που υπάρχουν στο εμπόριο για την αντιμετώπιση των ψειρών, περιλαμβάνουν συστατικά και χημικά φθειροκτόνα που έπειτα από λίγες μόνο εφαρμογές προκαλούν ενοχλήσεις και ερυθρότητα στο κεφάλι των παιδιών, χωρίς όμως να παρουσιάζουν κάποια σημαντική βελτίωση στο πρόβλημα. Και αυτό διότι οι ψείρες και το ξύσιμο επανέρχονται επίμονα. Σε αυτό το πρόβλημα, λοιπόν, έρχεται να δώσει λύση η καινοτόμα σειρά Hedrin, η οποία περιλαμβάνει ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα που όχι μόνο δεν ταλαιπωρούν τα παιδιά, αλλά απαλλάσσουν και εμάς τις μαμάδες από αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση, όσο το δυνατόν συντομότερα και με απόλυτη ασφάλεια.

Διμεθικόνη: Ο «σύμμαχός» μας ενάντια στις ψείρες

Η σημαντική διαφορά που κάνει τη σειρά να ξεχωρίζει, δεν είναι μόνο το γεγονός πως είναι άοσμη και δεν απαιτεί επίμονο χτένισμα, αλλά το ότι εξοντώνει τις ψείρες με φυσικό τρόπο, κάτι το οποίο έχει αποδειχθεί και κλινικά. Πιο συγκεκριμένα, η προηγμένη λοσιόν Hedrin Solution, περιλαμβάνει στη σύνθεσή της την διμεθικόνη, το ισχυρό έλαιο σιλικόνης που είναι απόλυτα φιλικό για την επιδερμίδα και το τριχωτό της κεφαλής και αποτελεί τον βασικό «σύμμαχό» μας στη «μάχη» ενάντια στις ψείρες. Συγκεκριμένα, καλύπτοντας τις ψείρες και ακινητοποιώντας τες, κλείνει τις οπές από τις οποίες ανασαίνουν και τρέφονται, με αποτέλεσμα να τους προκαλεί ασφυξία, αφυδάτωση και ασιτία, ενώ με τον ίδιο τρόπο εξουδετερώνει και τα αβγά τους. Εμείς το μόνο που θα χρειαστεί να κάνουμε, είναι να απλώσουμε μία «πλούσια» ποσότητα από το προϊόν στα μαλλιά του παιδιού και έπειτα από μία ώρα, να ξεπλύνουμε σχολαστικά με άφθονο σαμπουάν και νερό. Τέλος, επαναλαμβάνουμε την εφαρμογή μετά από 7 ημέρες για τυχόν αυγά που στο μεταξύ εκκολάφθηκαν.

4444

Hedrin Plus: Αποτελεσματική δράση μέσα σε μόλις 15 λεπτά

Δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός πως η υπομονή, όταν μιλάμε για μικρά παιδιά, είναι… σπάνια αρετή. Για τους μικρούς ανυπόμονους παθούντες όμως, υπάρχει το Hedrin Plus Spray, ένα προϊόν που δίνει τη λύση στο πρόβλημα με τις ψείρες μέσα σε μόλις 15 λεπτά! Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, ο χρόνος αυτός είναι αρκετός για να δράσει το σπρέι, που έχει τη μορφή πυκνού τζελ. Περιέχει στη σύνθεσή του την ουσία Penetrol®, η οποία διευκολύνει τη διείσδυση στο αυγό της ψείρας και επομένως στην άκρως αποτελεσματική εξολόθρευσή της. Η γρήγορη δράση του μειώνει τη διάρκεια της θεραπείας, ενώ είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι σκοτώνει τις ψείρες και τα αυγά - τυχόν δεύτερη εφαρμογή γίνεται μόνο αν αυτό είναι απαραίτητο.

aparaithto

Η πρόληψη είναι πάντα η καλύτερη θεραπεία

Παρόλα αυτά, για να μην χρειαστεί να έρθουμε αντιμέτωποι με το ενοχλητικό φαινόμενο των ψειρών και να ακολουθήσουμε τα παραπάνω βήματα, είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Καλό θα ήταν, λοιπόν, πριν δούμε το παιδί να ξύνεται και βρεθούμε… προ εκπλήξεως, να προμηθευτούμε ένα σπρέι conditioner, όπως το Hedrin Protect & Go, το οποίο διαθέτει ένα μοναδικό άρωμα από πορτοκάλι και μάνγκο, είναι εύκολο στη χρήση, εφαρμόζεται σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά και παρέχει στα μικρά μας απόλυτη προστασία από τις ψείρες και τις κόνιδες, αφού προλαβαίνει και τις εξοντώνει πριν προλάβουν να πολλαπλασιαστούν! Αυτό συμβαίνει χάρη στο καινοτόμο συστατικό Activdiol, το οποίο καταφέρνει και διαλύει το προστατευτικό στρώμα που περιβάλλει τις ψείρες, διαταράσσοντας την ισορροπία του νερού στο εσωτερικό τους και προκαλώντας τους αφυδάτωση. Εφόσον το εφαρμόζουμε έπειτα από κάθε λούσιμο ή τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, μπορούμε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο ότι έχουμε κάνει ό,τι καλύτερο για να προστατεύσουμε τα μικρά μας.

mikra mas

Μην χάνεις, λοιπόν, χρόνο! Το πρώτο κουδούνι του έτους δεν αργεί να χτυπήσει! Επισκέψου σήμερα κιόλας το πιο κοντινό φαρμακείο και προμηθεύσου τη μοναδική αντιφθειρική σειρά Hedrin για να έχετε οικογενειακώς μία ξέγνοιαστη σχολική χρονιά!