Το βίντεο της Disney για τις γιορτές με την εγγονή και τη γιαγιά θα σου φέρει δάκρυα

Το βίντεο της Disney για τις γιορτές με την εγγονή και τη γιαγιά θα σου φέρει δάκρυα

Η ξεχωριστή σχέση της γιαγιάς με την εγγονή της

Αν είχες καιρό να δακρύσεις με βίντεο, η Disney αποφάσισε να σε βάλει στο κλίμα των γιορτών και να σε κάνει να κλάψεις με αναφιλητά.

Το χριστουγεννιάτικο βίντεο της Disney, με τίτλο από την οικογένειά μας στην οικογένειά σου, αφηγείται με εικόνες την ιστορία μιας γιαγιάς με την εγγονή της και θέλει να εκφράσει το πώς οι οικογενειακές παραδόσεις μας ενώνουν καθώς περνούν τα χρόνια. Στα τρία λεπτά του βίντεο, που σκοπό έχει να στηρίξει το Make a Wish, θα συγκινηθείς και θα νιώσεις νοσταλγία.

Η ηρωίδα Lola μαθαίνει κάθε Χριστούγεννα στην εγγονή της να φτιάχνει αστέρια, κρατώντας τον Μίκι Μάους που είχαν χαρίσει στην ίδια οι γονείς της όταν ήταν παιδί.

Τα χρόνια περνούν και η Lola χαρίζει τον Μίκι στην εγγονή της που όσο μεγαλώνει σταματά τελικά να αποτελεί αγαπημένο κουκλάκι της μεγάλης πια εγγονής που δεν θέλει να φτιάχνει ούτε αστέρια ως έφηβη πια.

Το συγκινητικό τέλος θα στο φέρει δάκρυα στα μάτια και το vintage λούτρινο κουκλάκι πωλείται με τα έσοδα να ενισχύουν τους σκοπούς του Make A Wish.