MONNALISA: Φθινώπορο/Χειμώνας 2011-12

MONNALISA: Φθινώπορο/Χειμώνας 2011-12

Μια εντυπωσιακή συλλογή γεμάτη αντιθέσεις που συνδυάζει επιμελή κοψίματα και κλασικά υφάσματα με μάλλινα φλοράλ κεντήματα, κομψή δαντέλα και διαφορετικά υφάσματα. Για έναν υπέροχο χειμώνα ...

Μια συλλογή με έντονη προσωπικότητα αφιερωμένη στις αντιθέσεις προτείνει η Monnalisa για το Φθνινόπωρο/ Χειμώνα 2011-12, αναμειγνύοντας παιχνιδιάρικα τα αυστηρά σακάκια με το ακατέργαστο μετάξι, τα ζεστά μάλλινα με πινελιές από παγιέτες, τα κομψά παλτό με κεντημένα λουλούδια, τα αυστηρά γκρι με απαράμμιλη δαντέλα Chantilly. Οι χρωματικές παλέτες κινούνται μεταξύ του γκρι και των κρεμ τόνων, συνδυασμένα με τολμηρές αντιθέσεις του κόκκινου ή με διακριτικά pattern και φλοράλ print. Απαλό ροζ για τα μικρότερα κορίτσια και τολμηρό μαύρο για τις έφηβες. Η έμφαση στο ρούχο κυριαρχεί, αλλά και τα αξεσουάρ αναδεικνύονται χάρη στην έμφαση στη λεπτομέρεια: βαλίτσες, ομπρέλες, καλσόν, καπέλα κάνουν πιο ευχάριστες τις κρύες μέρες.

Η συλλογή Bebè (0-36 μηνών) τεχνιέντως αναμειγνύει ευαίσθητες ιστορίες με απαλές αντιθέσεις: το απαλό γκρι φωτίζεται από χαρούμενο πουά, το απαλό ροζ αποκτά μια vintage αίσθηση, το παλ πράσινο αναδεικνύεται μέσα από μάλλινα κεντήματα. Η συλλογή Monnalisa (2-12 years) εκφράζει τις διαφορετικές διαθέσεις: εμπνευσμένη από το Παρίσι στις αρχές του 20ου αιώνα και τις φλοράλ επιρροές πάνω σε ασπρόμαυρο φόντο, καθώς και από το μητροπολίτικο ύφος της δεκαετίας του '70 με τις καθαρές, αυστηρές γραμμές. Η συλλογή Chic (4-16 years) εμπνέεται από τη γοητεία της δεκαετίας του '20 – με κεντημένα τούλια, ταφταδένιες φούστες, και εναλλαγές με πέρλες και vintage καρφίτσες - και από την κομψή κοσμοπολίτικη πόλη με τα πλεκτά γκρι, τις πουά γούνες και τα μάλλινα με όγκο.

Οι έφηβες της σειράς Jakioo είναι τολμηρά κορίτσια της πόλης, ντυμένα με τόνους του γκρι και με μαύρα, με μακριά T-shirts εμπνευσμεύνα από Manga και έντονες επιρροές από το Τόκυο, ή ρομαντικά κορίτσια με φλοράλ και μαλακές πλέξεις και όγκους.

Η σπορ σειρά NY&LON GIRL είναι ευχάριστη και δημιουργική. Απαλά γκρι και μπλε αποδομούνται και φωτίζονται με όμορφες λεπτομέρειες. Η Κλάραμπελ της Disney πρωταγωνιστεί σε φορέματα, φούτερ, μπλουζάκια.