Tips για το τέλειο παιδικό party!

Tips για το τέλειο παιδικό party!

Plus: τέλειες συνταγές για snack και γλυκό

Τα παιδικά party μένουν χαραγμένα στη μνήμη των παιδιών. Μαζεύονται όλοι οι φίλοι τους, τρώνε, χορεύουν και φυσικά χαίρονται γιατί η βραδιά είναι αφιερωμένη αποκλειστικά σε αυτούς και μόνο.

Πως λοιπόν θα κάνετε αξέχαστο το party του παιδιού σας; Ακολουθήστε αυτά τα tips και δε θα χάσετε.

1. Στολίστε το σπίτι: Είναι όμορφο να υπάρχει γιορτινή διάθεση. Αγοράστε καπελάκια για τα μικρά, σφυρίχτρες και φυσικά πολλά μπαλόνια σε διάφορα χρώματα και σχέδια.
2.Επιλέξτε τη σωστή μουσική: Βάλτε τη μουσική που τους αρέσει στο τέρμα! Κάντε υπομονή για λίγες ώρες και αφήστε τα να το διασκεδάσουν με την ψυχή τους. Τραβήξτε τα έπιπλα από τη μέση και κάντε χώρο ώστε να μπορούν να αναδείξουν τα παιδιά τις... χορευτικές τους ικανότητες.
3.Η διάθεσή σας μετράει: Τα παιδιά μπορεί να είναι μικρά, αλλά πιστέψτε μας σας νιώθουν. Φροντίστε εκείνη τη μέρα να είσαστε και εσείς χαρούμενες και να μη γκρινιάζετε με την πρώτη ευκαιρία. Επικοινωνήστε με τα υπόλοιπα παιδάκια και κάντε το παιδί σας περήφανο με τη στάση σας.
4.Ένα πράγμα που ξετρελαίνει όλα τα μικρά είναι τα δώρα-έκπληξη: Πηγαίνετε σε παιχνιδάδικα που πουλάνε πολύ φθηνά παιχνιδάκια και πάρτε αν έχετε την οικονομική άνεση ένα μικρό δωράκι για το κάθε παιδάκι. Δε χρειάζεται να χαλάσετε πολλά χρήματα, εξάλλου η κίνηση μετράει. Σκεφτείτε πόσο ωραία διαδικασία θα είναι να μαζευτούν όλα μαζί και να ανοίγουν τα δωράκια τους!
5.Αν έχετε την οικονομική δυνατότητα καλέστε ένα κλόουν στο σπίτι. Τι πιο ωραίο για τους μικρούς μας φίλους από το να εκτελούν δραστηριότητες που τους προτείνει ο πολύχρωμος φίλος τους ή από το να τον παρακολουθούν να κάνει γκάφες.
6.Τέλος, μην ξεχνάτε το σημαντικότερο! Φαγητό. Φτιάξτε μόνες σας snacks και γλυκά. Στερέψατε από ιδέες; Συγκεντρώσαμε για εσάς 4 γρήγορα σνακ και 4 πεντανόστιμα λυκά που θα ενθουσιάσουν τα μικρά.

Ρίξτε μια ματιά:

Snacks:

Μίνι ατομικές πίτσες με τυρί και μυρωδικά


Τραγανά αλλά και αφράτα μπαστουνάκια σφολιάτας με τυρί και σουσάμι

Τραγανές απ᾽ έξω, αφράτες από μέσα πατατούλες με παρμεζάνα


Κρουασανάκια με ζαμπόν και τυρί σε 5 λεπτά

Γλυκά:

Λαχταριστά τρουφάκια σοκολάτας

Brownies σοκολάτας φτιαγμένα σε ένα μόνο σκεύος


Γλυκό: φωλιές γεμισμένες με σοκολάτα και μπανάνα


Γρήγορη συνταγή για banoffee

Διαβάστε ακόμα:

Πώς να κάνετε τα παιδιά σας ευτυχισμένους ενήλικες!

Πώς να βελτιώσετε τη σχέση με το παιδί σας

Xωρισμός και παιδιά: τι ΔΕΝ πρέπει να κάνετε!