Θα φύγεις το τριήμερο με το κατοικίδιο σου; Να τι πρέπει να πάρεις μαζί σου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Θα φύγεις το τριήμερο με το κατοικίδιο σου; Να τι πρέπει να πάρεις μαζί σου

Σίγουρα ήξερες τα περισσότερα από αυτά

Η σημερινή είναι μία πολύ όμορφη Παρασκευή και αυτό γιατί από πίσω της κρύβει ένα υπέροχο τριήμερο που α. θα σε ξεκουράσει και β. θα σε προετοιμάσει για το καλοκαίρι που θα είναι κι επίσημα εδώ σε λίγες ημέρες. Και αν έχεις κανονίσει να φύγεις για βόλτα, αλλά θες να πάρεις και τον μικρό σου φίλο μαζί και δεν έχεις σκεφτεί τι ακριβώς πρέπει να πάρεις μαζί, αυτό το κείμενο είναι για σένα.

Γιατί εντάξει, μπορεί το δικό σου σακίδιο με τα απαραίτητα να το ετοίμασες, του κατοικίδιού σου όμως; Μην αγχώνεσαι και μην πανικοβάλλεσαι γιατί στις παρακάτω γραμμές θα μάθεις ακριβώς τι πρέπει να έχεις μαζί σου για τον μικρό σου φίλο.

Ξεκινάμε φυσικά από τα γνωστά και τα απαραίτητα, που δεν είναι άλλο από την τσάντα μεταφοράς, αλλά και το λουρί του (σε περίπτωση που έχεις σκυλάκι). Το μπουκάλι με το νερό του –και άφθονο επιπλέον νερό- και το δοχείο του φαγητού είναι μέσα στα αυτονόητα, αλλά σου το αναφέρουμε για υπενθύμιση. Απαραίτητες φυσικά είναι και κάποιες λιχουδιές για να το ξεγελάσεις, όταν θέλεις να μείνεις μόνη για λίγο, χωρίς να σε «ενοχλεί».

Σακούλες για τα απορρίμματα του μπορεί να μην είχες σκεφτεί, όμως είναι κάτι εξαιρετικά απαραίτητο. Σίγουρα δεν θέλεις να αφήσεις εκτεθειμένα σε ξένο χώρο, τα περιττώματα του φίλου σου. Τέλος μην ξεχάσεις το κουτί πρώτων βοηθειών, τόσο για εσένα και τους φίλους σου, όσο και για το κατοικίδιο σου. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

Διάβασε ακόμη:

6 tips που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου αν πρόκειται να ταξιδέψεις με το κατοικίδιο σου αεροπορικώς

Τελικά πρέπει ή δεν πρέπει να δίνουμε στα σκυλάκια μας φρούτα και λαχανικά;