Ένας γάμος γεμάτος ευχές: Πρωτότυπες ιδέες για το τραπέζι ευχών του γάμου σας

Ερμιόνη Σαρρή
Ένας γάμος γεμάτος ευχές: Πρωτότυπες ιδέες για το τραπέζι ευχών του γάμου σας

... κανένας δε θα αντισταθεί

Η ημέρα του γάμου σας είναι η πιο σημαντική της νέας σας ζωής. Αποτελεί το πρώτο σας κοινό βήμα με τον άντρα που ερωτευτήκατε περισσότερο από κάθε άλλον και τη μοιράζεστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες που θέλουν την ευτυχία σας, βρίσκονται τη συγκεκριμένη ημέρα, στο συγκεκριμένο τόπο και σας γεμίζουν με... ευχές.


Για όλους, λοιπόν, τους παραπάνω λόγους πρέπει να σκεφτείτε έναν πρωτότυπο τρόπο για να τους δώσετε το βήμα να σας εκφράσουν τη χαρά και την αγάπη τους. Συνήθως το τραπέζι ευχών είναι το πρώτο που συναντάει κανείς μόλις μπει στο χώρο της δεξίωσης, άρα αποτελεί και την προτεραιότητά σας για να τους εντυπωσιάσετε.

Αγάπη από... βότσαλο: Αφήστε τους να εκφράσουν ό,τι νιώθουν πάνω σε ένα βότσαλο. Τοποθετήστε τα σε ένα βάζο όλα μαζί, αφήστε δίπλα τους μερικούς ανεξίτηλους μαρκαδόρους(η επιλογή του χρώματος δικιά σας) και επιτρέψτε τους να εκφραστούν ελεύθερα. Από την επόμενη κιόλας μέρα δε θα βαριέστε στιγμή να τα διαβάζετε και φυσικά θα στολίσετε τη νέα σας ερωτική φωλιά με... αγάπη.

votsala


Ένα μπουκάλι για... ταξίδι: Και ποια από εμάς κατά την παιδική της ηλικία δεν έχει βάλει ένα γράμμα μέσα σε ένα μπουκάλι και το έχει ρίξει μέσα στη θάλασσα. Πάντα αναρωτιόμασταν ποιος θα το πάρει και μέχρι που μπορεί να φτάσει. Αυτό ακριβώς θα θυμίσετε στους καλεσμένους σας, τοποθετώντας μερικά μπουκάλια στο τραπέζι των ευχών σας. Αφήστε και μερικά μικρά χαρτάκια για τα μηνύματά αγάπης και σας υποσχόμαστε πως θα σας... ταξιδέψουν.

mpoukali


Ο τοίχος των ευχών: Η συγκεκριμένη ιδέα αποτελεί ταυτόχρονα και έναν έξυπνο τρόπο διακόσμησης του νέου σας σπιτιού. Τοποθετήστε στην είσοδο της δεξίωσης μία ξύλινη επιφάνεια και αφήστε τους να ζωγραφίσουν. Μία καρδιά, 2 λέξεις είναι αρκετές για να αποκτήσετε την επόμενη μέρα τον πιο πρωτότυπο πίνακα που έχετε δει σε μία κρεβατοκάμαρα.

ksulo

Το δικό σας γραμματοκιβώτιο: Φάκελοι, στυλό και χαρτιά είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να πάρετε τα περισσότερα γράμματα αγάπης της ζωής σας. Μπορεί να τους κοστίσει λίγο παραπάνω χρόνο από τα υπόλοιπα, αλλά από την άλλη θα τους δώσετε την ευκαιρία να πουν ίσως και πολλά που ποτέ μέχρι τώρα δε βρήκαν την ευκαιρία να σας εξομολογηθούν.

grammata

Διαβάστε ακόμα:

Ετοιμάζεσαι να ντυθείς νυφούλα; Βρήκαμε το κατάλληλο νυφικό για τον δικό σου σωματότυπο

7 καθημερινά προβλήματα που μόνο οι παντρεμένοι καταλαβαίνουν!