Οι πιο πρωτότυπες ανακοινώσεις γάμου που έχουν γίνει μέσα από τα social media

Ερμιόνη Σαρρή
Οι πιο πρωτότυπες ανακοινώσεις γάμου που έχουν γίνει μέσα από τα social media

Πάρτε μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να ενημερώσετε τους διαδικτυακούς σας φίλους ότι είπατε το... ναι

Πηγαίνουμε σε ένα πάρτι και δεν ξεχνάμε εννοείται να ανεβάσουμε μία selfie για να δείξουμε στους διαδικτυακούς μας φίλους πώς τα περνάμε. Πήραμε πτυχίο, γιορτάσαμε τα 25α γενέθλιά μας, επιτέλους ήρθε η μέρα των διακοπών και όλα αυτά δε γίνεται να λείπουν από την προσωπική μας σελίδα στα social media. Οπότε, καταλαβαίνετε ότι όταν έρθει η ώρα αυτή η ιερή της... πρότασης σίγουρα πρέπει να βρούμε και έναν πρωτότυπο τρόπο να το ανακοινώσουμε. Και απευθυνόμαστε στις ελεύθερες της παρέας.

Ναι μπορεί τα παλιότερα χρόνια να έψαχνα τον τρόπο που θα το αναγγείλουν σε φίλους και γονείς, αλλά οι τελευταίες τάσεις της μόδας μας βρίσκουν στον αέρα για το τι φωτογραφία θα ανεβάσουμε. Βρήκαμε, λοιπόν, μερικές φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει ζευγάρια για να περάσουν το μήνυμα πως ετοιμάζονται για... κουφέτα.

Το παρακάτω ζευγάρι, για παράδειγμα, πέρασε το μήνυμα του μέσω ενός περιοδικού. Ο κύριος ξεφυλλίζει το περιοδικό για νύφες και η μελλοντική του σύζυγος απλά χαμογελά. Δε θέλουν και πολύ για να πιάσουν το... υπονοούμενο

1mesa

Μία πρόταση γάμου σε ένα εξωτικό νησί αποτελεί το όνειρο κάθε γυναίκας. Και εκεί που είσαι αραχτή στην ξαπλώστρα, τσουπ εμφανίζεται μπροστά σας το μονόπετρο. Όχι ότι τα ελληνικά μας νησιά υστερούν, ίσα ίσα το αντίθετο. Μπορεί η παρακάτω κοπέλα να φωτογράφησε το καινούργιο της κόσμημα με θέα τους φοίνικες, εμείς πάλι θα σας προτείναμε το Ημεροβίγλι. Το μαγικό μπλε της χώρας μας θα αποτελέσει το καλύτερο φόντο για την ξεχωριστή αυτή φωτογραφία σας.

2mesa

Κρύος καιρός για δύο. Και στην προκειμένη περίπτωση επιβεβαιώνεται. Δύο κούπες θα τα πουν όλα και τα likes σας θα πάρουν... φωτιά. Και εννοείται πως κάθε πρωί που θα πίνεται το καφεδάκι σας θα θυμάστε ότι δεν ανήκετε πλέον στο club των ελεύθερων. Και φυσικά οι κούπες... handmade.

3mesa

Το παρακάτω ζευγάρι λατρεύει τα επιτραπέζια και καλωσόρισε τη νέα του ζωή μέσα από ένα... επιτραπέζιο. Εμάς προσωπικά μας εντυπωσίασε αρκετά αυτή η ιδέα. Δεν ξέρουμε αν έγινε και η πρόταση με τόσο ιδιαίτερο τρόπο, πάντως η φωτογραφία τους μας κέρδισε. Να πας δηλαδή να συμπληρώσεις λέξη και να πέφτεις πάνω στο... μονόπετρο.

4mesa

Η απόλυτη Χριστουγεννιάτικη πρόταση. Κρέμασαν μία μπάλα στο δέντρο, ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα και φυσικά έδωσαν ένα... φιλί. Λίγοι μπορεί να πρόσεξαν το θολό ζευγάρι, αφού η μπάλα τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της. Απλά πρέπει να περιμένετε μέχρι τις επόμενες γιορτές. Εκτός και αν βρείτε κάτι παρόμοιο για το... Πάσχα. Και οι λαμπάδες δεν είναι άσχημο φόντο, να το θυμάστε.

5mesa

Με το καλό, λοιπόν, οι ελεύθερες!

Διαβάστε ακόμα:

Λίστα γάμου Vs Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού: Τι από τα δύο να διαλέξω;